[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: robisibiu
Forum Index » Profile for robisibiu » Messages posted by robisibiu
Cump?r capac pt un acvariu 60 x 30 cu doua sau 3 neoane de preferat T5
Am si eu o problema am vreo 10 fire de cabomba când le-am cump?rat erau foarte stufoase dar acum mai au doar câteva frunze in schimb cresc ff repede in în?l?ime care ar putea fi problema?
Da lumina e mai slaba ... O sa reglez asta sapt aceasta . mam gandit si eu la varianta sa dau toti xipho si sa imi iau 10 neoni dar acum am umpic de furca cu un alt proiect si asta e asa mai pe locul 2 o sa tin cont la urmatoarea tunsoare si o sa schimb si din pesti multumesc pentru sfaturi
Un upgrade acvariul merge zic eu "foarte bine" a?tept p?rerile voastre. Am început de ceva timp si fertilizare neoanele le-am schimbat.au venit si 4 locatari noi 2 scalari si 2 neoni si au mai plecat din ceilal?i.
Acum am in acvariu 2 neoni 2 scalari 6 xipho si 2 black moly
Fertilizare cu pps si trace mix + bomba CO2 lumina cam 8 ore pe zi temperatura 27 °c
Schimb priza programabila si melci pomaceea cu diverse
ai pm
Una dintre femele a scos deja un pui rosu si frumos cam cati pui face la prima depunere
Am 2 femele si nu stiu dacasunt gestante aseara o femela de black molly mi-a fatat am mai gasit doar un pui am puso separat deoarece avea inca burta mare si nu stiam daca a terminat dar cred ca am stresato ai na mai nascut niciunul
vand 38 de tablete de dentrificare am primit mai multe si nu am ce face cu atatea . pret 50 de lei sau schimb cu plante
vand 38 de pastile pentru dentrificarea apei pret 60 lei sau schimb cu plante acvaristica.
ok astept...
in piata nu am gasit si la petshop are dar are bba pe ea aia o si ca daca o bag i avcariu is revine ca are aia din cauza ca iei tin multe plante la un loc(vrajala)
Mi-ar trebuii vreo 20 de fire de cabomba ,de elodea si de vallisneria are cineva? Sau de plante cu crestere f rapida
are cineva elodea si cabomba . astept mesaj privat
ok . deja au crescut in inaltime de la 10 cm cu cat leam puat au vreo 24 cm. aproape de luciul apei.
doar co2
da si inca ceva cabomba e mai anemica decat cand am bagato nu mai e asa bogata in frunze sau mai rarit.
Nu stiu de ce cabomba imi tot ieae din substrat ce sa fac?
bomba

Forum Index » Profile for robisibiu » Messages posted by robisibiu
Go to: