Message |
|
Te rog dami un semn 0742908082
|
 |
|
Cump?r capac pt un acvariu 60 x 30 cu doua sau 3 neoane de preferat T5
|
 |
|
Am si eu o problema am vreo 10 fire de cabomba când le-am cump?rat erau foarte stufoase dar acum mai au doar câteva frunze in schimb cresc ff repede in în?l?ime care ar putea fi problema?
|
 |
|
Da lumina e mai slaba ... O sa reglez asta sapt aceasta . mam gandit si eu la varianta sa dau toti xipho si sa imi iau 10 neoni dar acum am umpic de furca cu un alt proiect si asta e asa mai pe locul 2 o sa tin cont la urmatoarea tunsoare si o sa schimb si din pesti multumesc pentru sfaturi
|
 |
|
Un upgrade acvariul merge zic eu "foarte bine" a?tept p?rerile voastre. Am început de ceva timp si fertilizare neoanele le-am schimbat.au venit si 4 locatari noi 2 scalari si 2 neoni si au mai plecat din ceilal?i.
Acum am in acvariu 2 neoni 2 scalari 6 xipho si 2 black moly
Fertilizare cu pps si trace mix + bomba CO2 lumina cam 8 ore pe zi temperatura 27 °c
|
 |
|
Schimb priza programabila si melci pomaceea cu diverse
|
 |
|
ai pm
|
 |
|
Una dintre femele a scos deja un pui rosu si frumos cam cati pui face la prima depunere
|
 |
|
Am 2 femele si nu stiu dacasunt gestante aseara o femela de black molly mi-a fatat am mai gasit doar un pui am puso separat deoarece avea inca burta mare si nu stiam daca a terminat dar cred ca am stresato ai na mai nascut niciunul
|
 |
|
|
 |
|
vand 38 de pastile pentru dentrificarea apei pret 60 lei sau schimb cu plante acvaristica.
|
 |
|
ok astept...
|
 |
|
in piata nu am gasit si la petshop are dar are bba pe ea aia o si ca daca o bag i avcariu is revine ca are aia din cauza ca iei tin multe plante la un loc(vrajala)
|
 |
|
Mi-ar trebuii vreo 20 de fire de cabomba ,de elodea si de vallisneria are cineva? Sau de plante cu crestere f rapida
|
 |
|
are cineva elodea si cabomba . astept mesaj privat
|
 |
|
ok . deja au crescut in inaltime de la 10 cm cu cat leam puat au vreo 24 cm. aproape de luciul apei.
|
 |
|
doar co2
|
 |
|
da si inca ceva cabomba e mai anemica decat cand am bagato nu mai e asa bogata in frunze sau mai rarit.
|
 |
|
Nu stiu de ce cabomba imi tot ieae din substrat ce sa fac?
|
 |
|
bomba
|
 |
|