[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sad1410
Forum Index » Profile for sad1410 » Messages posted by sad1410
Am un anubias de donat vreunui acvarist din Timisoara.
Daca cineva are de vanzare in Timisoara, as fi interesat sa cumpar Microrasbora galaxy.
Personal folosesc un astfel de reductor industrial, nu e firma Rhona, dar e industrial si sunt multumit de el. Am auzit de la cunoscatorii de reductoare ca acest reductor din poza ta e foarte fiabil.
O sa ai ceva greutati cu reglarea fina a debitului dar ca siguranta si fiabilitate e foarte ok. Poate o sa mai ai ceva probleme în mufarea electrovalvei la acest reductor dar un cunoscator (vanzator) in domeniul instalatilor te-ar putea ajuta cu piesele pe care sa le folosesti în aceasta directie.
Multumesc pentru plante!!! Sunt super ok.
Salutare,

are cineva de vanzare RCS in Timisoara sau stie cineva unde ar fi de cumparat in Timisoara?
Multumesc anticipat.
Am cumparat un pachet de plante de la userul andrei_dum.
Am primit un pachet consistent de plante frumoase si sanatoase.
Îi multumesc si il recomand ca vanzator amabil si promt si de cuvant.
Vand reductor presiune Co2 firma RHONA. Din spusele cunoscatorilor e SUPER CALITATIV.
Reductorul este NOU. L-am cumparat pentru instalatia de acvariu personala cu gand sa inlocuiesc vechiul reductor obosit dar l-am reparat pe cel vechi asa ca cel nou il vand.
Pretul este 200 lei.
In Timisoara se face predarea personala iar in tara trimit cu curier. Plata transportului o face cumparatorul.
Pentru mai multe detalii despre produs accesati pagina web:
http://www.sdg-shop.com/index.php?route=product/product&product_id=1416&utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link
Sunt Daniel, de voie de nevoie m-am pricopsit cu un acvariu de 160l care are aproape tot ce-i trebuie. A inceput sa-mi placa acvaristica...adica mai mult sa privesc acvariul si inotatorii din el
Incerc sa tin pasul cu aceasta pasiune ca sa fie bine pentru toata lumea .
O seara buna tuturor.
ok, multumesc pentru raspunsuri.
o sa incerc sa rezolv cumva sa-l pot pune in picioare.
Buna ziua,
A incercat cineva sa foloseasca un filtru extern de exemplu JBL e900 in pozitia culcat?
Spatiul nu-mi permite sa-l folosesc in picioare. Credeti ca va functiona la fel si in pozitia culcat dupa amorsare?
Multumesc.

Forum Index » Profile for sad1410 » Messages posted by sad1410
Go to: