[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mariusionel84
Forum Index » Profile for mariusionel84 » Messages posted by mariusionel84
Am cumparat recent un acvariu Diversa Startup 60 de pe emag cu partea frontala curbata, pret 290 lei. Pana acum nu am mai avut acvariu, de fapt si pe acesta l-am luat pt aia mica. Dupa ce am cumparat acvariul am inceput sa citesc cate ceva pe internet despre acvaristica si vad ca treaba nu e chiar asa simpla cum credeam. As avea si eu cateva intrebari pt inceput. Sunt din Oradea si locuiesc intrun apartament Pb cu 2 camere. As dori sa amplasez acvariul in hol pe coltul de langa bucatarie. Pt inceput vreu sa fac un stativ pt el din pal Poate ma ajuta cineva cu niste dimensiuni si eventual imagine. Vreau ca acvariul sa fie plantat Ce substrat, pietris(granulatie) cantitate recomandati? Decor se pot folosi radacinile si pietrele din natura? Trebuiesc fierte sau se pot cumpara din comert? Daca e cineva din Oradea ce magazin imi recomanda.
Multumesc anticipat

Forum Index » Profile for mariusionel84 » Messages posted by mariusionel84
Go to: