[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: iuiu_iwy
Forum Index » Profile for iuiu_iwy » Messages posted by iuiu_iwy
scorpionul wrote:tu teoretic deabia acum ciclezi acvariul. In mod normal pestii se pun cam dupa 3 saptamani de ciclare in acvariu. Tu l-ai pus dupa 2 zile...Nu stiu de unde esti, dar eu ca sa-l salvez m-as duce la un coleg si l-as ruga sa imi tina pestele macar 2 saptamani. Altfel tu il tii intr-un mediu toxic permanent

noi nu stim de unde esti pentruca nu ti-ai trecut locatia la profil si nu stium cine te poate ajuta la tine in zona

sunt din timisoara
Am un acvariu, cu un singur Beta mascul, de 10 litri, cu incalzitor si filtru fara carbon, temperatura constanta de 26 grade. Mancarea consta in granule mici rosii de la magazin de specialitate si hrana congelata, ocazional. solul consta din pietrus colorat, achizitionat din magazin specializat. acum 3 zile am schimbat pietrisul cu un substrat de plante si pietris de rau cumparat din magazin si am replatat plantele. Plantele provin tot din magazin de specialitate.

Apa statuta (24 de ora fara capac).

La o zi dupa schimbare(acum 2 zile), pestele a devenit apatic, nu mai mananca, sta ascuns sub buturuga pe fundul acvariului. Abdomenul(burta) pare putin umflat. de azi am sesizat in plus, o panza alba mica la una din branhii. tine aripioarele lipite de corp.

Pentru tratament pana acum am folosit verde de malachit si am pus picaturi de COSTAPUR impotriva parazitilor. I'am crescut temperatura la 30 grade.

Ce ma sfatuiti sa mai fac in contextul in care pestele nu pare a raspunde la tratament si continua sa nu manance.

Va rog sa ma ajutati cu sfaturi . Multumesc

Forum Index » Profile for iuiu_iwy » Messages posted by iuiu_iwy
Go to: