Message |
|
am un filtru de apa de interior(nu stiu denumirea)si o pompa de aer.apa o schimb la 4-5 zile o treime din ea.acum ma uitam si au cozile arse...ce pot sa ac sa ii salvez/?multumesc
|
 |
|
acvariul il am de aproximativ 5 luni si pana acum nu am avut nici-un fel de probleme cu el.multumesc
|
 |
|
Nu stiu ce este ciclul azotului.am un filtru interior prin care circula apa(intra pe partea de jos si iese pe partea de sus dupa ce trece printr-un buret)..am o pompa de aer cu doua iesiri..o piatra si un buret...nu m pricep sa iti dau detalii clare despre model..acvariul il am de la o cunostinta care s-a saturat de el si nu il mai vroia.iti multumesc mult pt ajutor!
|
 |
|
Numele meu este Catalin si sunt din bucuresti.am un acvariu cu carasei.capacitatea acvariului este de 140 l in care am 20 de carasei de mici dimensiuni de diferite feluri.in ultimele 4 zile mi-au murit 4 carasei.toti aveau burtile umflate si tari.va rog rumos daca puteti sa imi spuneti si mie din ce cauza au murit.multumesc!
|
 |
|
am un acvariu cu carasi de diferite feluri.capacitatea acvariului este de 140l in care am 20 de carasi de dimensiuni mici.in ultimele zile mi-au murit 4 carasi(cei mai mari)toti aveau burtile tari si au murit brusc.va rog frumos sa ma ajutati cu sfaturi..de ce mor?!multumesc mult
|
 |
|