[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: zax_alin
Forum Index » Profile for zax_alin » Messages posted by zax_alin
am un filtru de apa de interior(nu stiu denumirea)si o pompa de aer.apa o schimb la 4-5 zile o treime din ea.acum ma uitam si au cozile arse...ce pot sa ac sa ii salvez/?multumesc
acvariul il am de aproximativ 5 luni si pana acum nu am avut nici-un fel de probleme cu el.multumesc
Nu stiu ce este ciclul azotului.am un filtru interior prin care circula apa(intra pe partea de jos si iese pe partea de sus dupa ce trece printr-un buret)..am o pompa de aer cu doua iesiri..o piatra si un buret...nu m pricep sa iti dau detalii clare despre model..acvariul il am de la o cunostinta care s-a saturat de el si nu il mai vroia.iti multumesc mult pt ajutor!
Numele meu este Catalin si sunt din bucuresti.am un acvariu cu carasei.capacitatea acvariului este de 140 l in care am 20 de carasei de mici dimensiuni de diferite feluri.in ultimele 4 zile mi-au murit 4 carasei.toti aveau burtile umflate si tari.va rog rumos daca puteti sa imi spuneti si mie din ce cauza au murit.multumesc!
am un acvariu cu carasi de diferite feluri.capacitatea acvariului este de 140l in care am 20 de carasi de dimensiuni mici.in ultimele zile mi-au murit 4 carasi(cei mai mari)toti aveau burtile tari si au murit brusc.va rog frumos sa ma ajutati cu sfaturi..de ce mor?!multumesc mult

Forum Index » Profile for zax_alin » Messages posted by zax_alin
Go to: