Message |
|
|
 |
|
Vand acvariu (sticla) de 160 litri, cumparat din hornbach in 2015, cu dimensiuni de 100x40x40 cm. Nu curge, are intarituri longitudinale, sticla de 6cm, cu urme normale de uzura. Trimit prin curier in tara, cumparatorul suportand transportul. Motivul vanzarii: upgrade la un bazin mai mare. Pret:180 lei, negociabil
|
 |
|
Produsul este nou. face parte dintr-un set CO2 JBL PROFLORA U501.
Pret 60 lei cu transport prin posta romana inclus in pret.
fotografii si alte detalii pe PM
|
 |
|
Folosita, in perfecta stare de functionare, becul functioneaza dar trebuie inlocuit in viitorul apropiat.
Pret: 350 negociabil.
Mai multe detalii si fotografii pe PM.
Multumesc
|
 |
|
In cadrul ariei VANZARI va rugam sa respectati regulamentul acestei sectiuni: REGULI de respectat in aria VANZARI Una dintre acestea precizeaza ca: "Anunturile de vanzare ale userilor care nu si-au indeplinit obligatia de a se prezenta la rubrica "Despre noi" vor fi sterse" Totusi din 2013 si pana acum nu ti-ai facut timp sa citesti regulamentele si sa te prezinti in cateva cuvinte, chiar nu ai avut nimic de spus, in schimb ti-ai gasit timp sa pui multe anunturi de vanzare  Multumim de intelegere! ADMINISTRATIA
|
 |
|
Salut,
Am de vanzare:
1.un kit CO2 FERPLAST( butelia, supapa de sens, numarator de bule si reactorul - acesta din urma functioneaza perfect).Pretul este de 100 lei, transport prin posta romana inclus.
2.Hranitor automat HAEGEN NUTRAFIN NUTRAMATIC 2X, nou. Pretul este de 100 lei, transport inclus prin posta romana.
3.lampa UV JBL AquaCristal UV-C Series II, 18 W, functioneaza perfect, lampa ( becul) are 6 luni de functionare cate 8 ore / zi ( probabil va trebui schimbat). Lampa vine cu actele de achizitie, toate accesoriile ( inclusiv clemele de prindere si suruburile aferente), toate in cutia originala.Pretul este de 390 lei , transport inclus prin posta romana.
Fotografii si detalii pe PM.
Multumesc
|
 |
|
Salut,
Am de vanzare:
1.un kit CO2 FERPLAST( butelia, supapa de sens, numarator de bule si reactorul - acesta din urma functioneaza perfect).Pretul este de 120 lei, transport prin curier inclus.
2.un hranitor automat HAEGEN NUTRAFIN NUTRAMATIC 2X, nou. Pretul este de 110 lei, transport inclus prin curier.
3.o lampa UV JBL AquaCristal UV-C Series II, 18 W, functioneaza perfect, lampa ( becul) are 6 luni de functionare cate 8 ore / zi ( probabil va trebui schimbat). Lampa vine cu actele de achizitie, toate accesoriile ( inclusiv clemele de prindere si suruburile aferente), toate in cutia originala.Pretul este de 420 lei ( transport inclus prin curier).
Multumesc
|
 |
|
Salut,
Am de vanzare:
1.kit CO2 FERPLAST - folosit - ( butelia, supapa de sens, numarator de bule si reactorul - acesta din urma functioneaza perfect).Pretul este de 120 lei, transport prin curier inclus.
2. hranitor automat HAEGEN NUTRAFIN NUTRAMATIC 2X, nou. Pretul este de 120 lei, transport inclus prin curier.
Multumesc
|
 |
|
Salut,
Asa cum spune si titlul, am de vanzare un hranitor NUTRAFIN NUTRAMATIC 2X, nou.
Pretul este de 150 lei, transport inclus prin curier.
Detalii si fotografii pe PM.
Multumesc
|
 |
|
Asa cum scrie si in titlu, vand lampa UV JBL AquaCristal UV-C Series II, 18 W, functioneaza perfect, lampa ( becul) are 6 luni de functionare cate 8 ore / zi ( probabil v-a trebui schimbat).
Lampa vine cu actele de achizitie, toate accesoriile ( inclusiv clemele de prindere si suruburile aferente), toate in cutia originala. Detalii si fotografii pe email ( danutcoman2005@yahoo.com) sau pm. Pretul este de 420 lei, negociabil, transportul facandu-se prin metoda aleasa de cumparator. Multumesc.
|
 |
|
Asa cum scrie si in titlu, vand lampa UV JBL AquaCristal UV-C Series II, 18 W, functioneaza perfect, lampa ( becul) are 6 luni de functionare cate 8 ore / zi ( probabil v-a trebui schimbat).
Lampa vine cu actele de achizitie, toate accesoriile ( inclusiv clemele de prindere si suruburile aferente), toate in cutia originala. Detalii si fotografii pe email ( danutcoman2005@yahoo.com) sau pm. Pretul este de 450 lei, negociabil, transportul facandu-se prin metoda aleasa de cumparator. Multumesc.
|
 |
|
Lampa vine cu actele de achizitie, toate accesoriile ( inclusiv clemele de prindere si suruburile aferente), toate in cutia originala. Detalii si fotografii pe email sau pm. Pretul este de 450 lei, negociabil, transportul facandu-se prin metoda aleasa de cumparator. Fotografii si/sau detalii prin PM. Multumesc
|
 |
|
Lampa vine cu actele de achizitie, toate accesoriile ( inclusiv clemele de prindere si suruburile aferente), toate in cutia originala. Detalii si fotografii pe email sau telefon. Pretul este de 450 lei, negociabil, transportul facandu-se prin metoda aleasa de cumparator. Fotografii si/sau detalii prin PM. Multumesc
|
 |
|
Salut,
Am nevoie de un soclu pentru T8, la un sistem de iluminare EHEIM.
Daca are cineva........multumesc frumos
|
 |
|
Salut,
Cum am scris si in titlu, vand un hranitor automat HAEGEN NUTRAFIN NUTRAMATIC 2X.
Pentru mai multe detalii : http://www.petsathome.com/shop/en/pets/nutramatic-automatic-fish-feeder-2x
Produsul este nou, nefolosit, dar nu are garantie.
Pret : 100 lei.
Mai multe detalii, fotografii, modalitati de transport, etc, pe pm.
Multumesc.
|
 |
|
Salut,
Vand un acvariu ( doar sticla) MP de 200 l ( 40 x 50 x 100 ) , folosit. Curge putin pe la un colt. Eu nu m-am complicat sa-l lipesc, mi-am cumparat altul. Pe asta, ca sa nu-l dau degeaba, cer 10 lei. Acvariul se gaseste in Alexandria.
Detalii pe PM sau la tel 0745750483 de la 8 am pana la 9pm.
Seara buna
|
 |
|