| Message |
|
|
|
O cutie de ce? 2,4kg substrat ajung, 2,4kg pietris nu.
|
 |
|
|
|
2cm de pietris este un strat mult prea subtire.
Nu vor avea plantele in ce sa-si prinda radacinile, iar in plus la fiecare sifonare a pietrisului va fi dezastru.
|
 |
|
|
|
Clasica, de plastic, gasesti la zoomania.
Din aceea cu peretii de plasa gasesti la petcenter, insa prea scumpa.
Daca ai drum in hornbach gasesti maternitate de plasa la pretul de 9 lei.
|
 |
|
|
|
Nu. Afecteaza decat debitul.
|
 |
|
|
Or fi schimbat astia de la Oetker reteta drojdiei 
|
 |
|
|
|
Ce presiune de lucru ai setat in reductor?
|
 |
|
|
|
2 lingurite rase de drojdie ar fi trebuit sa fie arhisuficiente pentru producerea reactiei. Sa nu cumva sa dizolvi drojdia in apa prea fierbinte si sa o omori.
Verifica sa nu ai scapari pe traseu.
|
 |
|
|
|
Orice filtru extern are un zumzait aproape insesizabil, care insa ii deranjeaza pe cei mai sensibili.
Daca ai acvariul pe un stativ special baga filtrul in compartimentul de sub acvariu si nu se va mai auzi. Daca nu, ascunde-l pe dupa mobila.
|
 |
|
|
|
Multumesc pentru gazduire, se poate inchide!
|
 |
|
|
|
Vand filtru extern JBL e900.
Este in functiune de aproximativ 10 luni. Vine cu toate accesoriile originale, mai putin furtunele pe care le-am schimbat cu unele eheim, mult mai calitative.
Ca medii filtrante ofer 2L de inele ceramice fluval biomax, 1L de ceramica pentru prefiltrare si buretii lui.
Pret 280 lei.
Filtrul se afla in garantie!!
|
 |
|
|
|
In 160L aveam 4 scalari juvenili si 2 ramirezi.
|
 |
|
|
|
Ai grija ca la mine nu s-au inteles ramirezii cu scalarii, am renuntat la cei din urma.
|
 |
|
|
Sa-ti traiasca aia mici! 
|
 |
|
|
Stiu cand i-ai luat, stiu si de unde
Eu nu mai iau pesti de acolo, m-am lamurit. Inainte aveam incredere ca au pesti sanatosi, acum puterea banului si-a spus cuvantul si la ei.
Scuze de offtopic.
|
 |
|
|
|
LeicaBogdan, e tulbure apa in acvariu sau e poza slaba?
Booghibooghi, la tine nu acvariul e problema, problema e sursa pestilor, eu am renuntat sa mai iau de acolo dupa ce in ultimul timp au adus numai lepre.
|
 |
|
|
|
Bani nu am bagat la inceput, m-am scolit pe un acvariu de 54l cu filtru intern, in afara de lumina nimic nu era de treaba la el. Dar totusi am crescut si in el niste plante peste asteptari. O sa postez poze si cu acel "experiment".
|
 |
|
|
Plante am tinut si pana acum cam orice, dar aveam 2 bombe in forja... oricum nu se compara. In sfarsit voi avea ph aproape constant
Garnitura nu e problema, gasesc eu pe undeva una la dimensiuni, treaba e ca abia duminica ajung acasa.
Multumesc!
|
 |
|
|
A venit mos craciun:
Am nevoie de garnitura pentru reductor si la bataie cu el.
|
 |
|
|
|
Multumesc, acvariul e in aceeasi forma, doar ca au crescut plantele. Pozele de mai sus sunt facute in prima zi dupa o rearanjare majora.
|
 |
|
|
|
Merci, l-am mai citit, problema e ca nu am gasit terase de-a gata si le-am improvizat din niste ghivece de flori taiate si lipite in forma dorita.
|
 |
|
|