[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: elis
Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Care ar fi recomandarea pe saptamana la legume,cate zile si de cate ori ?
as vrea sa le dau de mancare si legume dar nu stiu cum sa le fac sa le gatesc smilie
Voi ce le mai dati de mancare in afara de fulgi si granule ?
Bine ai venit ! smilie
Categoric Resun 2500 ......debit ,cost
Banuti in filtrare deci nu se mai foloseste siporax ,matrix ......
e bine si asa !!!
Eu m-am dus cu teava de la romstal dupa reductor si in capat am pus capac cu filet apoi gaurit in centru cat dimensiunea picuratorului si apoi am lipit picuratorul gardena si merge f bine asa......
Am reusit un pic cu metronidazol si urmeaza vineri sa reiau ultima data tratamentul .....pesti nu au mai slabit deloc ,mananca si au mai pus putin pe ei .......ce tare m-am temut de boala asta
smilie Bine ai venit !
Ce frumosi sunt si ce culori !!!
Bine ai revenit si ne bucuram pt acest lucru.........deci se poate face acvaristica la cel mai inalt nivel si cand iti este greu si departe de prieteni .....te felicit !
Sunt nerabdator sa aflu si mai mult
Arunca un ochi peste acvariile cu aficani si iti vei da seama ce iti doresti
Superb,superb totul !
Cred ca 8-10 pietre de diferite dimensiuni sunt suficiente pt acvariu .....fa proba cu pietre mai putine si o sa ai un acvariu mai aerisit ......
Se poate rezolva cu un blat peste birou si peste masa de acvariu ,atunci nu exista diferenta de nivel si ca aspect si culoare .....deci se poate .
Alege pestii care iti plac tie si care te fac fericit ca ii detii........
Adi !!!!!!!!!
Suntem terminati
Sticla de 10
abia asteptam !!!!
Eu zic sa te gandesti la 4 tuburi de silicon !
Dar iti dau un sfat sa nu te apuci de lipit daca nu ai facut asta pana acum mai ales cu acest silicon !

Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Go to: