[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: tortulet
Forum Index » Profile for tortulet » Messages posted by tortulet
Avand in vedere ca sunt la rubrica schimburi , o sa caut in continuare pistia . dupa e gasesc poate am sa ma indur sa va dau si vouo daca o sa mi mai ramana puiuti
ok , fa un pret
Anubias Nana pe Pistia
m_3 , merge pt masina brici !!!!
http://www.okazii.ro/catalog/19428124/Suport-Antiderapant.html

uite aici
ce bine ar fi ......dar eu stiu o faza , la un acvariu de 100l supura prin spate s-a infiltrat apa sub el si sa trezit ca o ia la vale . Doamne fereste.
Material antiderapant care se pune intre acvariu si mobilier dimensiune 80x100cm se decupeza dupa bazin . pretul este de 40ron/buc
parca te ai uitat in acvariul meu , da adevarat ca am si cativa de aia da oricum am bagat la capusor si o sa iau masuri .
Credeti ca tetrazone sunt compatibili cu o pereche de scalari intr-un acvariu de 150 L ?

Ce plante ar fi potrivite in cazul meu ?
Caraselu l am adoptat din mila pt. ca locuia in borcan , am reusit sa i schimb pe niste tetrazone , imi pare rau ca deranjeaza scrisul meu de chat o zi buna .

Se inchide !
nu este interesat nimeni ? please macar de carasel sa skap , e pacat de pesti ca sta cu skalarii
skimb Skalari 4 la numar cam 7 cm + un caras micutz

ma intereseaza barbus sau ceva plante pistia mi ar placea sau ceva pe lungime , prefer sa stati in big berceni
am 4 bucati , stau in big berceni daca i vrei vino cu niste plante sau cu alti pesi cum ar fi barbus scalarii au cam 7 cm
am niste scalari nu vrei sa ma scapi de ei ? stau in zona big as prefera sa mi dai in skimb niste plante
contacteaza ma pe ym : extaz26
se da 4 scalari adolescenti ) in skimb as vrea neoni sau tetrazoni
mai am si doi carasei pui astept ca nu mai am loc in acvariu ..accept si plante as vrea pistia daca are cineva
2 echinodorus uruguaensys mari si un echinodorus apart tot mare
gata am reusit sa mi pun sol so ... mai e valabila oferta?
salut , eu stau in tineretului deci aproape , eu am un acvariu de 70l nu am sol si tin o pereke de skalari as dorii si eu 2 pui de echinodorusii ce pretz trebuie sa platesc si cum intru in posesia lor singura rugaminte ar fi sa fie plantati in recipiente pt ca eu nu am sol in acvariu
nu vrei un sanitar?

Forum Index » Profile for tortulet » Messages posted by tortulet
Go to: