[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Sfaturi acvariu nou  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Xaero
Junior member

IP:

Salut, mi-am cumparat un acvariu nou si cum in comert exista doar din sticla foarte subtire l-am facut la comanda.
Acvariul are 60*30*30 (54L) si este din sticla de 8 mm (am cam exagerat cu siguranta dar chiar nu imi doresc piscina in camera). Nedumerirea mea este in legatura cu timpul de uscare al siliconului. De la firma respectiva mi s-a spus ca as putea sa il folosesc deja ( a fost lipit marti) mie mi se pare cam putin 3 zile avand in vedere grosimea sticlei asa ca intreb aici.. cat credeti ca trebuie sa astept pentru a fi sigur? Multumesc anticipat
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

Asteapta macar 2 (doua) saptamani.

Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Da , trebuie sa astepti 2 saptamani.Insa mergea facut cu sticla de 5 mm , in cel mai SIGUR caz cu sticla de 6 E mult mai ieftina sticla de 5 , chiar si cea de 6 mm...nu trebuia sa exagerezi cu cea de 8 mm. Eu am acvariu de 240l din sticla de 8 mm , iar cel de 50l este din sticla de 5 Tin perfect ambele. Data viitoare cand vrei sa mai faci un acvariu,intreaba intai si apoi treci la fapte! Te va scuti de multe cheltuieli inutile si multe batai de cap.
Pana se usuca siliconul ai timp sa te documentezi despre CICLAREA acvariului ! Spor.

This message was edited 2 times. Last update was at 11/09/2009 14:55:00

Until you find someone worth dying for, you never really live.
Xaero
Junior member

IP:

Pretul mi s-a parut ok plus ca diferenta dintre 6 si 8 mm era de 25 de lei la tot acvariul. De ciclat ma descurc, e al 2-lea acvariu. Dar daca tot trebuie sa astept 2 saptamani mai am niste intrebari:
1. Face cineva capace la comanda? sau daca imi puteti da o schita simpla sa incerc (nu ma pricep la electronica)
2. Vreau 2 neoane de culori diferite albastru + alb ce dimensiune si putere trebuie sa aiba ( nu voi tine plante dar vreau o lumina placuta)
3. In acvariu voi tine un yellow lab sau 2 convicti (doar atat, stiu ca e mic dar cei de la reef au zis ca e ok) , ce pietre pot folosi pentru decor ?
Multumesc !

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: