[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Dupa o pauza lunga...  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Skyppy
Member
[Avatar]

IP:

Din motive de inmultit familia, de tras copii de acvarii si lipsa de spatiu, a trebuit sa renunt la acvaristica, asa buna-rea cum o faceam eu. Acum ca au mai crescut copii ... se pare ca o iau de la capat. De data aceasta fetita a fost cea "vinovata" a vrut si ea doi pestisori. Facut rost de un acvariu home made L40/l20/H35 din care 25 coloana de apa. Scos de prin cutii filtrul cel aveam - un aquael parca.. da nu mai stiu model... incropit ceva acolo. Dupa excursia la Sulina, de unde m-am intors cu cateva plante salvate de pe malul marii, si asa cum ziceam si in alt post, au rezistat, le-au dat lastari noi la marea majoritate. Dupa curatari succesive am ramas cu cateva.... care le-am pus in "cutia" ce adapostea cei doi xipho. Drept urmare a trebuit sa fac si o caricatura de suport de bec economic. Stiu ca acum multi vor da cu pietre in mine pt. gramezile de greseli ce am facut, dar ... sper sa avansez. Acum, daca aveti cate ceva in plus - un acvariu, un substrat, un fertilizant ... un melc, un peste doi , un sfat doua, trei... le astept.
image
image
image

Cu cit cunosc mai bine oamenii cu atit iubesc mai mult animalele - Benjamin Franklin http://www.flickr.com/photos/skyppy
[Yahoo!]
akademik_79
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine te-ai reintors. In primul rand, a sfat, RAMAI LA CEI DOI PESTI
Nu fa greseala de a cumpara si altii ..mai ales vivipari. Da-ti drumul iar la mana cu ce ai acum.
Eu aveam niste substrat 1-2mm din Hornbach. Da' vad ca esti din Constanta..

Hai.. spor sa ai. Ne vedem la un 100l cat de curand?

This message was edited 1 time. Last update was at 08/09/2009 10:45:20

Engels and Marx are responding the FAQ's...
[Email] [Yahoo!] [MSN]
andrei.a
Junior member
[Avatar]

IP:

vin eu cu o intrebare....plante de mare in acvariu de apa dulce?

do, or die trying
[Email] [WWW] [Yahoo!]
V.Sorin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Depinde acum, omul a zis ca a fost la Sulina deci plantele pot proveni de pe Dunare, ca acolo se varsa in mare.

Un subscribe si suntem pretinasi !
[Email] [Yahoo!]
Skyppy
Member
[Avatar]

IP:

andrei.a wrote:vin eu cu o intrebare....plante de mare in acvariu de apa dulce?
Nu, sunt de apa dulce, am specificat in postul cu pricina. Sunt de apa dulce, au fost scoase din dunare, duse in mare si de acolo au ajuns pe mal.

In ceea ce priveste doar cei doi pesti, cred ca ar mai merge doi black molly sau alti vivipari ceva pe langa ei. e apa pt toti, nu e chiar mic acvariul, plus ca si pompa e ok

Cu cit cunosc mai bine oamenii cu atit iubesc mai mult animalele - Benjamin Franklin http://www.flickr.com/photos/skyppy
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: