Din motive de inmultit familia, de tras copii de acvarii si lipsa de spatiu, a trebuit sa renunt la acvaristica, asa buna-rea cum o faceam eu. Acum ca au mai crescut copii ... se pare ca o iau de la capat. De data aceasta fetita a fost cea "vinovata" a vrut si ea doi pestisori. Facut rost de un acvariu home made L40/l20/H35 din care 25 coloana de apa. Scos de prin cutii filtrul cel aveam - un aquael parca.. da nu mai stiu model... incropit ceva acolo. Dupa excursia la Sulina, de unde m-am intors cu cateva plante salvate de pe malul marii, si asa cum ziceam si in alt post, au rezistat, le-au dat lastari noi la marea majoritate. Dupa curatari succesive am ramas cu cateva.... care le-am pus in "cutia" ce adapostea cei doi xipho. Drept urmare a trebuit sa fac si o caricatura de suport de bec economic. Stiu ca acum multi vor da cu pietre in mine pt. gramezile de greseli ce am facut, dar ... sper sa avansez. Acum, daca aveti cate ceva in plus - un acvariu, un substrat, un fertilizant ... un melc, un peste doi , un sfat doua, trei... le astept.