[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Sinucidere sau alta problema?  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
V.Sorin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Ieri seara si azi dimineata am gasit 2 neoni morti iar ceilalti 2 nici nu-i mai vad in acvariu (probabil au sarit si ei)-acvariul nu are capac.Ce e de mentionat este ca pana ieri nu am avut problemele astea, ieri am adaugat in acvariu un moss-wall si un pumn de nisip de Prut.Acum cand ma uit in acvariu vad ancistrusul care sta cu boticul iesit din apa iar cei 2 xipho par speriati...numai zic de scalar care la-m vazut ca innota pe o parte.Deci ce credeti ca s-a intamplat?Repet problemele astea nu le-am avut pana ieri.

Un subscribe si suntem pretinasi !
[Email] [Yahoo!]
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Ai fiert nisipul ala ? Plasa cu care ai facut peretele de moss sau altele pe care le-ai adaugat la el nu contineau lipici sau alte substante care s-ar putea dizolva in apa ? Au destul oxigen pestii ? Esti sigur ca nu s-a deciclat acvariul cat ai facut modificarile ? Temperatura este ok in acvariu? Fa un schimb urgent de apa de 30% , si fii atent la temperatura apei de schimb ca s-a racit afara.

Until you find someone worth dying for, you never really live.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Mi se par a fi intoxicati. Schimba masiv apa si scoate din acvariu posibila sursa de toxine.

Poze: smilie ... Poze cu plante
V.Sorin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

am vorbit cu rebella si ia-m raspuns la toate intrebarile...am facut un schimb de 50% si acum astept sa vad cum evolueaza situatia..scalarul e aporapemort...a incercat sa se sinucida dar la-m salvat...mai am in viata doar 2 xipho si ancitsusul

[Email] [Yahoo!]
V.Sorin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

cred ca posibila sursa e nisipul, am eliberat zona aceea ( am aruncat pietrisul de acolo).

[Email] [Yahoo!]
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Ok , sa ne spui ce fac pestisorii dupa ce se mai limpezeste apa , cum se simt , daca si-au revenit... Sper sa fie totul bine dupa schimbul de apa si sa nu mai ai pierderi.Imi pare rau

Until you find someone worth dying for, you never really live.
V.Sorin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Din pacate cei 4 neoni s-au stins.Scalarul e aporape mort si el.Mai am 2 xipho si ancistusul in viata.

[Email] [Yahoo!]
V.Sorin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Din pacate nu prea mai am alternative...E clar o intoxicatie cu ceva.Chiar si dupa un schimb de 50% tot dau semne de intoxicatie (innot pe o parte)desi aerarea e la maxim.Voi lua tot de la capat.

[Email] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Pot sa schimb la titlu' topicului "Sinucidere" in "Pestiucidere din culpa" ?

Poze: smilie ... Poze cu plante
V.Sorin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

schimba :-)...cred ca am aflat si adevaratul motiv.Plasa care am folosit-o la moss wall mirosea a gaz.Deci de aici pana la intoxicare mai e doar un pas

[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: