[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Boala grava guppy  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
dianacorbeanu
Junior member
[Avatar]

IP:

Tocmai m-am intors din concediu si pestii mei(guppy, zebre) nu o duc deloc bine. Sunt slabi, au solzii zbarliti(va suna cunoscut?!)si cam dezorientati. Am mai avut problema asta la o femela guppy care mi-a murit si cred ca de la ea s-au imbolnavit si ceilalti.
V-as ruga sa imi spuneti ce poate sa fie boala asta(am auzit ca este grav si contagios dar nu stiu cum ii zice) si ce tratament aplic pestilor. Cred ca sunt toti bolnavi asa ca nu cred ca are rost sa izolez pe vr-unu`.
[WWW]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Incepe cu schimburile de apa zilnice, probabil calitatea apei lasa mult de dorit dupa concediu. Pentru ca toti sint bolnavi cred ca-s intoxicati. Apoi arata-ne poze cu ei.

Poze: smilie ... Poze cu plante
dianacorbeanu
Junior member
[Avatar]

IP:

Ai dreptate, calitatea apei era destul de proasta cand m-am intors, d-abia mai mergea filtrul. Am schimbat azi o parte din apa. Odata pe saptamana ajunge, sau mai des?
Totusi mi-e teama ca e si o boala. Am mai avut pesti care slabeau asa si apoi mureau in cateva saptamani. D-asta le-am pus acum in apa si un medicament de la Tetra - Contra Spot (vad ca are o gama larga de actiune), sper sa ajute. Mai am ceva tot de la Tetra, General Tonic (cu verde de malachit), nici nu stiu ce sa la mai pun in apa sa le treaca.
[WWW]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

dianacorbeanu wrote:Am schimbat azi o parte din apa. Odata pe saptamana ajunge, sau mai des?

Schimba 25% zilnic (cu apa statuta ....... daca poti), e posibil in citeva zile sa se rezolve problemele .

Poze: smilie ... Poze cu plante
fishyman
Membru de baza
[Avatar]
IP:

cum s-a finalizat problema pana la urma?

acvariul meu
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Vivipari
Go to: