[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Neon tratat cu Furanol  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
geovdovi
Junior member
[Avatar]

IP:

Am un neon care arata ca asta din imagine cu diferenta ca are si ochii albiciosi. Starea lui a aparut de vreo doua saptamani, poate si mai bine. Acum o saptamana l-am mutat in "casa noua", adica un bazin de 70L (vechiul era de 15L), impreuna cu alt neon doi xipho si un gupp. Toti ceilalti pesti nu au nici o problema. Acvariul nou a stat la ciclat aproximativ doua saptamani pana sa mut pestii. Problema mea este urmatoarea: vreau sa fac un tratament cu JBL Furanol dar am citit undeva (nu mai stiu unde) ca este contraindicat nevertebratelor. In acvariu am si melci iar maine imi sosesc si niste Red Cherry Shrimp. Ce ma sfatuiti? Sa mut pestiucul bolnav in bazinul mic si sa-l tratez acolo sau sa fac tratamentul in bazinul mare chiar cu riscul de a afecta populatia de melci(ampullaria, helisoma nigricans, melanoides tuberculata) pe care drept sa va spun nu as vrea sa-i pierd?

This message was edited 1 time. Last update was at 13/08/2009 21:47:12

[Yahoo!]
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Fa-i doar lui tratament separat si numai daca esti sigur ca ai identificat bine boala.Un acvariu nu se cicleaza in 2 saptamani sa stii.Fa niste teste de apa....e posibil sa fie inca neciclat.

Until you find someone worth dying for, you never really live.
geovdovi
Junior member
[Avatar]

IP:

Teste de apa momentan nu am. Dupa ce m-am uitat pe notite si pe calendar pot sa spun cu siguranta ca acvariul era de cel putin o luna la ciclat in momentul in care am mutat pestii. Multumesc pentru promptitudinea cu care mi-ai raspuns.

This message was edited 1 time. Last update was at 13/08/2009 22:05:00

[Yahoo!]
ping`win
Member
[Avatar]

IP:

Cum a mers tratamentul?

Don't make promises, when you are in joy. Don't reply, when you are sad. Don't take decisions, when you are angry.
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

si eu sunt curios daca a dat furanolul rezultate

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: