[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ajutor emenajare/populare acvariu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
nooby
Unripe member

IP:

Va salut ma numesc Adi si sunt din cluj. Nu sunt un acvarist impatimit dar in ultima vreme vazand poze cu acvarii cu adevarat frumoase m-am uitat la acvariul meu care zace in acelasi loc de multi ani si m-am ingrozit. Nu stiu nimik despre acvaristica.. nu stiu ce plante am in el si probabil o sa radeti de mine pentru intrebarile pe care am sa le pun cat si despre acvariul meu.
As dorii sa aflu informatii despre ce plante am in acvariu.. despre ce pestisori ar trebuii sa cumpar.. sau cati neoni sa mai cumpar pe langa ce am.(nu as vrea sa am scandaluri intre pesti).
Am acel filtru din poze de vreun an si e in pozitia in care apare in poza pentru ca am facut pozele in timp ce schimbam apa.In mod normal sta in partea stanga in spate.

Am vazut la cineva ceva pestisori "sumi " daca bine am inteles albi cu dungi negre care erau tare vioi si se miscau in grup. Ar fii vre-o problema daca ar impartzii acelasi spatiu cu neonii.
Multumesc anticipat pentru eventualele sugestii. respect

Poza1 Poza2
Fujito
Membru de baza
[Avatar]

IP:

filtrul este ok (folosesc si eu) de cati litri este acvariul ?
[Email] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Plantele-s Microsorum pteropus si oarece Cryptocoryne, parca pondeterifolia.
Acvariu tau mi se pare corect populat . Nu mai baga sumi (Barbus tetrazona) ca-s destul de scandalagii si cresc un pic prea mari pentru acvariu tau.

Acvariu e decent, daca vrei sa treci la un nivel superior ....... citeste tot forumu' .

Poze: smilie ... Poze cu plante
nooby
Unripe member

IP:

Multumesc pentru sfaturi. Acvariu are dimensiunile urmatoare:latime 90cm inaltime 60 ( aproximativ 40cm umplut cu apa) si adancime 30 cm.
nu am " sanitari" in el.. imi e frica sa cumpar deoarece am avut in trecut 2 bucati..care au crescut enorm.. unul imi deranja tot acvariul si scotea plantele din radacini si celalalt (fosilis) era foarte scarbos.. avea aprox 20cm. Am cautat in clus ancistrus dar nu am gasit nicaieri

As dorii si eu un acvariu mai mare.. din nefericire e un acvariu partial " in perete" . Am sa iau in consideratie constructia unui acvariu modern cu sticla adecvata pe care sa il pot umple pana sus.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Din poze parea mult mai mic.

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: