[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
ADA in Romania  XML
Forum Index » Anunturi si sanctiuni
Author Message
mosu
Administrator
[Avatar]

Joined: 15/11/2001 02:00:00
Messages: 3052
Location: Bucuresti
IP:
Offline

Dupa cum ati vazut, de cateva zile www.acvariu.ro are placerea sa gazduiasca doua bannere ADA (sunt banere ADA in premiera targetate pentru Romania).

In paralel, Reef Aquarium incepand de ieri, sunt distribuitori oficiali ai produselor ADA in Romania.

Comunitatea www.acvariu.ro a fost selectata ca forumul reprezentativ in Romania, avand o solida comunitate de hobbysti cu preocupari in aquascaping, daca vreti o incununare a efortului depus de ani de zile in domeniul acvaristicii plantate.

Nu ascundem ca la acesta recunoastere au contribuit si apreciatele acvarii ale colegului Intros (Sorin Tuta).

Nu o sa uitam insa ca, in urma cu ani de zile el a avut decenta (rara de altfel) in a multumi celor de pe forum care l-au calauzit inspre modul de acvaristica promovat de catre noi prin recunoasterea calitatii informatiei de pe forumul acvariu.ro si a calitatii articolelor publicate pe site. (link)

In contrapartida a venit momentul ca noi cei care ne ocupam de dezvoltarea si administrarea forumului sa-i multumim lui pentru realizarile apreciate de catre cei de la ADA care au facilitat astfel accesul catre un bun punct de pornire in relatia noastra cu producatorul japonez.

This message was edited 1 time. Last update was at 25/04/2014 22:58:47

[Email] [WWW]
 
Forum Index » Anunturi si sanctiuni
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com