[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
to shrimp or not to shrimp? :P  XML
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Author Message
alexFI
Junior member

IP:

Salut!
Vroiam sa imi cumpar niste red cherry shrimp dar din cate am citit s-ar putea sa se "certe" cu black molly mei. Am in acvariu Neoni, cory si black molly. Ar merge sa introduc si vro 10 creveti dinastia sau or sa dispara rand pe rand datorita molly-lor?
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

eu tin neoni black molly si red charry.
Singura problema a fost ca neonii negri sa i manance , in rest nimic agresiv
alexFI
Junior member

IP:

eu am neoni cardinali si din cate am auzit n-au ei treaba . De molly imi era frica :-?
gengiskhan
Moderator
[Avatar]

IP:

Depinde. Eu am 26 de neoni si am avut RCS.
Ori din cauza ca le dau mancare mai rar, ori din alte motive, neonii au facut praf crevetii.
Inca nu pricep de ce si cum.
Mai mult, neonii au fost introdusi de mici, cand nu aveau cum sa se lege de RCS. Cum au crescut destul... I-am si surprins la un moment dat: 3 neoni trageau furiosi de un crevete.

Pacat ca n-am poze, poate nu ma credeti.

Bine, eu nu zic ca nu pot convietui foarte ok impreuna, eu spun doar ca la mine asta s-a intamplat.
[WWW] [Yahoo!]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

am eu o poza cu neonii cand sfasiau din creveti.
Acuma nu stiu nici eu , altii zic ca daca ai un acvariu bine plantat nu ar fi probleme, dar eu am unul si ..... tot am avut probleme.
La mine doar neonii negri au fost agresivi si nu cu puii de creveti , ci si cu cei maturi
narcis.b
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Intradevar daca ai suprafete in acvariu acoperite cu moss,accicularis si altele de genul acesta marunt si des crevetii vor sta linistiti!Aceleasi probleme le-am avut si eu pana am dezvoltat moss si accicularis...
[Email]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

alexFI wrote:Am in acvariu Neoni, cory si black molly. Ar merge sa introduc si vro 10 creveti dinastia sau or sa dispara rand pe rand datorita molly-lor?

Depinde mult de indivizi, e posibil sa-ti manince creveti ....... e posibil sa ai noroc si sa nu-i manince ....... io n-as incerca.

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Go to: