[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Light & shadow in Amazon  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

Acvariu 30 L
Lumina - bec economic 11 watii pt moment
Substrat Fertisoil de la Aquatic Nature
Decor- buturuga vita de vie, "productie" proprie
Plante Anubias, Microsorium, Cryptocorine si moss

Imagini

image
image
image
image
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

e frumos, dar parca buturuga aia e inghesuita acolo,chiar daca are forme senzationale
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

Buturuga aia e exact cat acvariul, nici mai mult nici mai putin. Momentan si apa e abia pusa si e cam in ceata acvariul meu, insa ceva spatiu este, desi in poza nu prea pare. Ceea ce am vrut a fost sa creez un habitat placut atat pentru mine cat si pentru o pereche de ancistrusi si cateva characide
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

si mie imi place cum arata, dar sfatul meu a venit din informatiile culese a acvaristilor cu acvarii mici, unde ei zis asa:
se folosesc lucruri in miniatura (lemne-pietre-plante)tocmai pentru a da efectul unui acvariu mai mare
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Auzi domnu' cu apa, tu te-ai pus pe facut acvarii pe banda rulanta?
Buna initiativa lui matale, da' parca ar avea dreptate Radu. Daca tot vrei sa-ti fie acvariul plin, baga o creanga, ceva de genul asta. Sa nu fie asa masiva, ci ceva mic, cu mai multe ramificatii subtiri. O vita de vie ar fiminunata.
Mai ales ca daca din 30 de litri, jumate ii ocupi cu buturuga, nu-ti prea vad bine pestii.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
LUPmic
Senior member

IP:

"Mai ales ca daca din 30 de litri, jumate ii ocupi cu buturuga, nu-ti prea vad bine pestii."

Care pesti ?
[Email] [Yahoo!]
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

Hehe...m am pus pe facut acvarii domnu alber, nu ma pot abtine :jumpers: Ideea e ca am vrut sa fac ceva "altfel" stiu ca la nano plante frunze mici, radacini si etc, insa ceea ce vreau e sa fie altceva, sa fie ca si un "frame" de Orinoco sau Amazon...ma rog....poate ca nu m ati inteles insa pt moment mie mi place. iar de buturuga stiu pe cineva care o sa se bucure. Sa fie oare ceva prezenta incornorata?
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

sunt curios unde ai gasit o radacina atat de veche... mie imi place cum arata acvariul, ti am mai zis
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

Radacina este vita de vie din gradina bunicilor, fiarta cu apa si sare cam 2 zile
clauss
Senior member
[Avatar]

IP:

o pereche de ancistrusi si cateva characide
ancistrusii cresc mult prea mari pentru spatiul din acvariul tau, cauta ceva de mici dimensiuni...

ACVARIUL MEU : http://s586.photobucket.com/albums/ss308/clauss77/?action=view&current=P1020632.jpg
[Email] [Yahoo!]
driku
Junior member
[Avatar]

IP:

cum ai facut cu buturuga aia sa nu-ti mai coloreze apa? eu am fiert-o pe a mea de vreo 6 ori cu sare...am tinut-o in apa 2 saptamani si vad ca nu mai pluteste dar tot coloreaza apa! dupa fiecare fierbere am frecat-o cu o perie...nu stiu ce sa-i mai fac!
[Yahoo!]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

nu o mai freca cu peria dupa fiecare scaldare, deoarece ii ei din straturile lemnului si e normal sa coloreze. Frecatul si curatul se face inainte si dupa primul schimb de apa
driku
Junior member
[Avatar]

IP:

Radu.U wrote:nu o mai freca cu peria dupa fiecare scaldare, deoarece ii ei din straturile lemnului si e normal sa coloreze. Frecatul si curatul se face inainte si dupa primul schimb de apa

aha...ma gandeam eu ca fac ceva ce nu trebuie!merci!
[Yahoo!]

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: