[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
temperatura mare a apei din acvariu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
silvia
Junior member

IP:

Este a doua zi consecutiv cand observ temperatura apei cam ridicata - adica sunt 29 grade , chiar daca am redus putin cate putin incalzitorul pana azi dupa amiaza cand l-am scos efectiv din priza .
Tin sa va spun ca am pestisori de genul gupy,xipho,moly,zebre, in total cam 12 pesti intr-un acvariu de 60 l si cativa pui f mici de gupy. Pana acum le-am asigurat o temperatura de 26 de grade. Acvariul nu este in apropierea geamului , oricum camera are toata ziua draperiile trase ca sa fie racoare, nu stiu ce ar putea sa determine cresterea temperaturii si ce pot sa fac sa remediez problema !!!
[Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Acum cateva zile s-a discutat aici acest subiect. Mai incearca si un "search" pe forum, vei gasi aceeasi problema intoarsa pe toate partile.
In prima instanta, daca ai capac la acvariu, il poti ridica vreo 8-10 cm, astfel incat sa iasa cat de cat aerul incins de tubul de neon. In acest fel vei avea o scadere de temperatura de 1-1.5 grade.
Este normal sa-ti cresca temperatura in acvariu, atata vreme cat si temperatura mediului ambiant a crescut.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Mii de scuze. Am uitat sa dau linkul catre discutia mai sus pomenita.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
silvia
Junior member

IP:

super idei, mersi mult , am sa incerc maine sa caut o solutie gen ventilator, deocamdata am ridicat capacul si o sa reduc nr de ore de lumina aprinsa . Sper sa fie ok pana reusesc faza cu ventilatorul . Inca o data, multumesc pt sfaturi !
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: