[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
reflector  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Aproape am terminat sa-mi fac reflectoarele cu folie tip oglinda-home-made-
din teava pvc, taiata la jumatate si acoperita cu aceasta folie.
Inainte de folia tip oglinda aveam staniol lipit, diferenta este enorma, si ca rezultat, imitand foarte bine reflectoarele originale.
Avantajul la mine este, ca patrunde mai multa lumina pana la jos, si nu mai pierd lumina , asa cum era inainte.
Maine am sa postez cateva poze, sa vedeti cum arata reflectoarele mele
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Inainte:
image

Acum:
image
image

Pot sa ma repet? Face toti banii Diferenta enorma, vizibila :-) is happy
LUPmic
Senior member

IP:

Daca poti sa pui niste poze cu materia prima (tevi si autocolant), eventual niste preturi. Multumesc anticipat!!!
[Email] [Yahoo!]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

se poate vedea in pozele precedente cum este teava, de pvc. Acum imi este foarte greu sa fac o poza clara, deoarece trebuie sa le demontez, si ca sa demontez: trebuie sa scot tubul, apoi sa desurubez reflectorul si apoi sa-l reglez iarasi.
iar poza foliei .... este mai sus.
Ca pret iti pot spune, ca eu am gasit doar o bucata mare de autocolant de 120x90 (din Practiker) pe care am impartit-o si eu mi-am extras doar 36x120.
bucata mare a costat 70 ron. Iar particica mea m-a ajuns la 20 ron(36x120- rotunjit)
Dezavantajul in iasi, a fost ca nu se gaseste la metru, doar in suluri sigilate.
in rest, este foarte buna, pliabila, cu mult lipici si o folie pretectoare a oglinzii care se da jos dupa montare, in rest: este la fel ca orice alt autocolant

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: