[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
mi-am luat acvariu!!!!  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
silvia
Junior member

IP:

daca va mai aduceti aminte de mine , am avut mari idealuri de a-mi cumpara un acvariu in forma triunghiulara . am renuntat deoarece la comanda era f scump si nici prea reusite iar "de gata" ffff scumpe .
am luat acvariu dreptunghiular , de 60 litri , chiar daca am fost putin pacalita la magazinul de unde l-am luat ca ar avea 72 l !! asta e ! oricum e suficient .
Acum vin la voi cu alte intrebari : am spalat nisipul cumparat de m-am plictist , cred ca am consumat o tona de apa si tot parea sa mai iasa ceva culoare din el . Tin sa mentionez ca nu am luat nisip colorat , e foarte apropiat de cel natural , singura chestie e ca are particule putin maronii si de aici cred ca e problema ! Am asezat tot acvariul , am pus in functiune toate mecanismele si dupa doua zile tot cam tulbure e apa . De fapt am impresia ca e un fenomen gen ceata sau aburi ! Ma enerveaza la culme !! Ce sa cred ? Am gresit cu ceva? Astept pareri de la voi pt ca nu vreau sa cred ca nu gasesc vreo solutie, ca innebunesc !!
[Yahoo!]
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

Ceata aia e ceva "normal" pana se cicleaza acvariul. La mine nu a aparut, de exemplu dar nu e nimic. Lasa filtrarea sa mearga la maximsi cel mai important nu baga pesti pana nu se cicleaza. Citeste aici ghidul incepatorului si nu o sa ai probleme. Mult succes si rabdare. Mai bine astepti un pic si ai satisfactii si liniste pe urma decat sa te grabesti si dupa sa ai tot felul de probleme. Mult succes

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: