[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
legat de pompa de aer  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
catalin_m4
Junior member

IP:

am si eu o nelamurire si anume: pompa de aer trebuie tinuta non-stop in priza sau un anumit timp(cam cate ore)?
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Intreabrea asta trebuia s-o pui la Coltul incepatorului...
Daca folosesti pompa de aer atasata la un burete bolborositor raspunsul este DA,trebuie sa mearga non-stop.Daca ai altfel de filtru il poti pozitiona in asa fel incat sa faca mici valuri la suprafata apei si astfel se oxigeneaza apa.

Until you find someone worth dying for, you never really live.
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

offtopic: inca mai rad, ma jur, nu vreau sa ofensez pe nimeni dar mi se pare extrem de comic postul , cu tot cu titlu, topicul perfect de citit luni dimineata

Ontopic : Daca te refereai la pompa de aer la fel cum ti-a recomandat si ReBella , da , trebuie sa mearga non stop

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Cip20
Junior member
[Avatar]

IP:

Filtrul ala cu burete este "primitiv" , desi destul de eficient si trebuie tinut in priza constant, face zgomot si filtrarea mecanica e aproape absenta.
Eu am avut neplaceri cu ele in sesul ca il opream cand dadeam mancare si nu stiu prin ce minune imi tragea apa din acvariu afara.
Minune nu e.... principul vaselor comunicante, minunea e ca nenorocirea nu avea o valva unidirectionala.
Am patit-o de 2 ori sa gasesc acvariu jumate gol si balta pe jos.
Itit recomand un filtru "hand-on" sau unul intern. Cele "hand-on" mie mi-au placut in mod deosibit ca nu ocupa loc in acvariu, fac o mica cascada care aereaza apa si au si multe medii filtrante.

Cip
[Email] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Terminati fratilor cu vibratoarele , se spune pompa de aer . Am modificat in consecinta.

Poze: smilie ... Poze cu plante
m_3
Senior member
[Avatar]

IP:

Cip20 wrote:Itit recomand un filtru "hand-on" sau unul intern. Cele "hand-on" mie mi-au placut in mod deosibit ca nu ocupa loc in acvariu.....

Filtrul cu pricina se numeste "hang on" nu "hand on".
Cip20
Junior member
[Avatar]

IP:

Adevar vorbesti ... scuze de incurcatura
De obicei ma pricep la engleza, 3 luni in the USA a avut grija de asta, cu scrisul stau mai prost...

Cip
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: