[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
pesti singuri de sarbatori  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut, am deschis un topic separat ca banuiesc ca mai multi pleaca acum 3-4 zile de acasa si vor sa stie ce sa faca mai bine.

La mine situatia e urmatoarea:
Am un acvariu de 100l la ciclat ziua 10, are trei corry de 4 cm si destule plante. Cata mancare ar trebui sa le pun (le pun o pastila de 3 zile) sau ii las sa se descurce? Schimb ceva apa inainte ? Lumina nu am timer inca la ea urmeaza sa il primesc de Craciun , daca il las cu lumina stinsa 3 zile e vreo problema ? :o

Acvariul vechi are vreo 15 pesti la astia le pun doar o pastila de 3 zile si ce o fi o fi ca ii asteapta casa noua in curand.

La multi ani ! :-P

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

eugen.popp wrote:Salut, am deschis un topic separat ca banuiesc ca mai multi pleaca acum 3-4 zile de acasa si vor sa stie ce sa faca mai bine.

La mine situatia e urmatoarea:
Am un acvariu de 100l la ciclat ziua 10, are trei corry de 4 cm si destule plante. Cata mancare ar trebui sa le pun (le pun o pastila de 3 zile) sau ii las sa se descurce? Schimb ceva apa inainte ? Lumina nu am timer inca la ea urmeaza sa il primesc de Craciun , daca il las cu lumina stinsa 3 zile e vreo problema ? :o

Acvariul vechi are vreo 15 pesti la astia le pun doar o pastila de 3 zile si ce o fi o fi ca ii asteapta casa noua in curand.

La multi ani ! :-P

Nu li se va intimpla nimic daca nu primesc de mincare citeva zile sau daca stau pe intuneric. Decit sa te umpli e alge de la bun inceput, mai bine asa.

Asa ca nu le baga nici o pastila sau sa faci cumva greseala sa le dai mincare in exces inainte de a pleca.

Acvariul mare lasa-l asa - daca vrei tu musai sa schimbi 10l bine, daca nu, nu. Iar in cel mai mic ar fi bine sa schimbi cam o treime din apa cu o zi inaintea plecarii.

Vacanta fumoasa si La multi ani si tie!!!!!
Humbert
Aquamaster
[Avatar]

IP:

eu o sa-i las 10 zile singuri.
am schimbat pana acum cate 30-40% din apa in ultimele 2 zile si diseara mai urmeaza un schimb tot asa, in ideea de a aduce nutrientii in exces la niveluri cat mai scazute. am redus lumina la 4 din 6 neoane la acvariul mare, in rest perioada de iluminare normala de 10 ore si CO2 normal.
probabil o sa cam apara alge in acvariul cel mic cu bomba de CO2 dar asta e, n-am ce face.
de mancare ma gandesc sa nu le las nimic sau foarte putina mancare din aia solida pentru vacanta, dar inca nu sunt sigur.

Humbert
Aquamaster
[Avatar]

IP:

a, am uitat sa zic ca am intrerupt fertilizarea zilnica de vreo saptamana de cand am redus si lumina, in schimb le-am pus pastilele de E15.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: