[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Comanda aparatura iluminare  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Intentionez sa fac o comanda ptr chestii de iluminare pe site-ul https://www.bltdirect.com/index.php
Concret, vreau neoane T5 Grolux scurte, de 30 cm lungime de care nu am gasit la noi, nici unde (exceptie Phillipsurile trimise de un coleg forumist ca link, dar care nu-mi plac). Am tot studiat site-ul respectiv, mi se pare ca au preturi foarte bune comparativ cu preturile neoanelor de acvaristica (Hagen, JBL, Sera, Juwel) de la noi.
Am luat legatura cu oamenii (site englezesc) si astept un raspuns, sa vad daca trimit marfa in Romania, sau nu.
Daca vi se par preturile bune si sunteti interesati de neoane mai speciale, puteti scrie aici si discutam apoi pe privat despre o comanda comuna (facilitati transport) ferma. Oricum, cu sau fara alti doritori, daca ei trimit in Ro, eu voi face o comanda.
[Email]
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Hmmm...idioti...: We do not ship to Romania. Sorry for any inconvieniance....raspuns primit de la www.bltdirect.com
Daaaar....un alt raspuns primit de la http://www.lampspecs.co.uk/
Dear Calin, Yes we ship to Romania, let me know which tubes and how many tubes and ballasts and I arrange a shipping quote.

Asadar, daca totusi sunt doritori, astept inca 2 zile ptr a lansa comanda.
Numai bine
[Email]
snakefishmike
Membru banat
[Avatar]
IP:

Si tu vrei sa faci comanda fara mine ? Maine seara te bag in sedinta ... pe mess :-)
[Email] [WWW]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: