[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
pete albe  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
scorpyon18ro
Junior member

IP:

amn un acvariu rekord 60 cu echipamentele din dotare , filtru care il avea pe el i-am mai adaugat o perdea de aer ,si i-am schombat neonul un aqua glo de 15 watti, incalzitor de 100 watti,acvariul este plantat , folosesc aqua safe de la tetra crystal water, easy balance in cantitatile inscriptionate pe prospect ,la inceput am avut perechi de xefo , gupy voalati,moli, beta si ancistrus, si am mai adaugat 4 neoni si 2 sanitarii Ancistrus dolichopterus si sau umplut de pete albe , vreau soluti cum sa scap de ele momentan am luat protazol astept sa vad daca da rezultate

none
[Email] [Yahoo!] aim icon [MSN] [ICQ]
LUPmic
Senior member

IP:

Eu cred ca ai mult prea multi pesti in acvariu. Asteapta si alte pareri.
[Email] [Yahoo!]
fipilica
Senior member
[Avatar]

IP:

Cauta pe forum tratamentul pentru gris, dar problema de fond o reprezinta supra popularea ce duce la slabirea sistemului imunitar al pestilor.
Pe scurt... pana nu faci ordine in acvariu, pastrezi un numar adecvat de pesti si o apa curata bolile or sa apara in continuare.

...
[Yahoo!] [MSN]
ZOLA
Member
[Avatar]

IP:

cum ai mai zis si cloegii se pare ca ai o infectare ichthyophirius sau gris cum se spune ... acesta nu se datoreaza neaparat suprapopularii baziunului tau ... deobicei vine prin aducerea unor pesti de calitatea indoielinca ..
ai grija cu tripoflavinul caci nu prea face bine in exces la pestisorii tai... eu iti zic sa folosesti 1g/100l cu bai din 3 in 3 zile pana dispar punctele able + inca o baie ...
si bineinteles ori sa iti mai iei catvea bazine sa iti pui pestii... in ordine, sau sa ii donezi vinzi etc etc

oto si crevetii lui
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

In alt topic, scorpyon18ro wrote:am cumparat o substanta care mi s-a spus ca e foarta buna impotriva petelor albe dar vreau sa aud si o parere a vostra substanta se numeste protazol

In alt topic, scorpyon18ro wrote:da sunt puncte albe si n u am multi pesti in acvariu

Incearca sa scrii mai inteligibil, e foarte greu de inteles ce vrei sa spui.

Poze: smilie ... Poze cu plante
scorpyon18ro
Junior member

IP:

am folosit substanta protazol e foarte buna mi am curatat pesti, aviz pt cine pateste ca mine sa foloseasca protazol e fffff buna

none
[Email] [Yahoo!] aim icon [MSN] [ICQ]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: