Hello everybody in the casa mare! Sunt nou pe aici, intru ca si guest de aproximativ o luna cercetand amanuntit tot ce e de facut pentru un acvariu. L-am luat, l-am populat (chiar supra s-ar putea), si de curand m-am si inregistrat pe site din nevoia de a comunica, in speranta ca pestisorii mei or sa duca o viata mai buna. Ma numesc Daniel, am 25 de ani, sunt din Bucuresti, zona Teiul Doamnei, am luat acvariul la insistentele iubitei mele, iar la o zi dupa ce am luat si primul pestisor (un ancistrus femela) m-a prins microbul, iar acum nu pot trai fara ei. Cum zicea un coleg de pe forum in semnatura lui - Cel mai bun medicament antistress este prvitul unui acvariu - sutn total de acord.
Acvariul este unul home-made, dar nu de mine, cu dimensiuni cel putin ciudate 63x45x38cm, insa ma descurc. I-am mai cumparat un geam pe care l-am tesit intr-un colt pentru furtunasul de la pompa de aer si pt firul de la filtru, am cumparat un neon normal T8 de 18W cu suport normal, care l-am asezat peste geamul capac, in plus amenajand din foitze de aluminiu si un fel de prelata-reflectorizanta peste capac.
Inauntru se afla 3 plante... nu stiu speciile dar promit sa ma interesez, pe un substrat prea mic din pacate... dar o sa completez, 3 melci, si urmatorii pesti:
- 2 gurami cca.
- 6 guppy cca.
- 2 molly
- 2 xipho
- 2 platy
- 3 ancistrus (1 femela si 2 pui )
+ 2 zebre ce urmeaza sa le donez