[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Buna ziua!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Mav3rick
Junior member
[Avatar]

IP:

Hello everybody in the casa mare! Sunt nou pe aici, intru ca si guest de aproximativ o luna cercetand amanuntit tot ce e de facut pentru un acvariu. L-am luat, l-am populat (chiar supra s-ar putea), si de curand m-am si inregistrat pe site din nevoia de a comunica, in speranta ca pestisorii mei or sa duca o viata mai buna. Ma numesc Daniel, am 25 de ani, sunt din Bucuresti, zona Teiul Doamnei, am luat acvariul la insistentele iubitei mele, iar la o zi dupa ce am luat si primul pestisor (un ancistrus femela) m-a prins microbul, iar acum nu pot trai fara ei. Cum zicea un coleg de pe forum in semnatura lui - Cel mai bun medicament antistress este prvitul unui acvariu - sutn total de acord.
Acvariul este unul home-made, dar nu de mine, cu dimensiuni cel putin ciudate 63x45x38cm, insa ma descurc. I-am mai cumparat un geam pe care l-am tesit intr-un colt pentru furtunasul de la pompa de aer si pt firul de la filtru, am cumparat un neon normal T8 de 18W cu suport normal, care l-am asezat peste geamul capac, in plus amenajand din foitze de aluminiu si un fel de prelata-reflectorizanta peste capac.
Inauntru se afla 3 plante... nu stiu speciile dar promit sa ma interesez, pe un substrat prea mic din pacate... dar o sa completez, 3 melci, si urmatorii pesti:
- 2 gurami cca.
- 6 guppy cca.
- 2 molly
- 2 xipho
- 2 platy
- 3 ancistrus (1 femela si 2 pui )
+ 2 zebre ce urmeaza sa le donez

I loooooooove Black Mollies! http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=lastup&cat=13463&pos=0
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Bine ai venit printre noi
Cel mai tare forum de acvaristica si cel mai profesional din Romania
Sper ca in viitor sa schimbi cate ceva la acvariul tau (dimensiuni ,plante etc.)
SUCCES

Ogar batrin dar.... cu miros fin
m_3
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit. Ai facut o alegere foarte buna ramanand pe acest forum. Ai ce invata de pe el...crede-ma pe cuvant...

Forum Index » Despre noi
Go to: