Salut pe toata lumea!
Sint din craiova cum se vede si din semnatura si m-am apucat de acvaristica cum o luna si jumatate cu totul intimplator si fara sa stiu mai nimic despre ea!
Totul a inceput cu o vizita la Zoomania din Real de unde am acumparat 2 bubble eyes...(mi-au placut) pe care i-am pus in acvariul pe care cumnatul meu il avea acasa si in care mai erau 4 carasi ,6 scalari,1 mascul betta,2 guppy,2 ancistrusi,2 telescopic carasi- o adevarata ciorba!
Am lipsit de acasa 2 zile iar la intoarcere cei 2 bubble eyes erau bolnavi(viremie de primavara dupa cautari pe net).
Atunci m-am hotarit sa-i izolez asa ca am achizitionat un acvariu Juwel Record 60 cu tot ce-i trebuie ,le-am facut tratament dar degeaba(acvariul ne era ciclat )si in scurt timp au decedat

.
Din acel moment am inceput sa caut informatii despre ciclarea acvariului,despre compatibilitatile care exista intre diferitele specii de pesti,despre numarul maxim de pesti care pot coexista intr-un acvariu in functie de litrajul lui si asa am dat de voi!
Ca urmare sint pe drumul cel bun,citesc cam tot ce cred ca mi-ar fi de folos ,pun in practica iar cind am intrebari nu voi ezita sa le pun(am si pus o intrebare la sectiunea Plante-substrat)!
Deci in incheiere va multumesc pentru informatiile existente si pentru tot ajutorul si sfaturile pe care sint sigur ca le voi gasi pe forum!
Marian