[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
bine v-am gasit!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
evilknievil
Junior member

IP:

Salut pe toata lumea!
Sint din craiova cum se vede si din semnatura si m-am apucat de acvaristica cum o luna si jumatate cu totul intimplator si fara sa stiu mai nimic despre ea!
Totul a inceput cu o vizita la Zoomania din Real de unde am acumparat 2 bubble eyes...(mi-au placut) pe care i-am pus in acvariul pe care cumnatul meu il avea acasa si in care mai erau 4 carasi ,6 scalari,1 mascul betta,2 guppy,2 ancistrusi,2 telescopic carasi- o adevarata ciorba!
Am lipsit de acasa 2 zile iar la intoarcere cei 2 bubble eyes erau bolnavi(viremie de primavara dupa cautari pe net).
Atunci m-am hotarit sa-i izolez asa ca am achizitionat un acvariu Juwel Record 60 cu tot ce-i trebuie ,le-am facut tratament dar degeaba(acvariul ne era ciclat )si in scurt timp au decedat .
Din acel moment am inceput sa caut informatii despre ciclarea acvariului,despre compatibilitatile care exista intre diferitele specii de pesti,despre numarul maxim de pesti care pot coexista intr-un acvariu in functie de litrajul lui si asa am dat de voi!
Ca urmare sint pe drumul cel bun,citesc cam tot ce cred ca mi-ar fi de folos ,pun in practica iar cind am intrebari nu voi ezita sa le pun(am si pus o intrebare la sectiunea Plante-substrat)!
Deci in incheiere va multumesc pentru informatiile existente si pentru tot ajutorul si sfaturile pe care sint sigur ca le voi gasi pe forum!
Marian
wolfilas
Junior member
[Avatar]

IP:

salut nu e cea mai buna combinatie carasi-scalari-MASCUL BETTA. cel putin scalarii vor avea cel mai mult de suferit (mizeria facuta de carasi + bataile cu betta, care preferabil e sa fie tinul singur). Cat despre carasi e preferabil sa fie tinuti intr-un acvariu spatios singuri, dar se mai pot introduce alaturi de ei si corydoras sau ancistrusi.
[Yahoo!]
evilknievil
Junior member

IP:

Acvariul era al cumnatului!
In acvariul meu sint guppy,platy,o bucata Synodontis eupterus si o bucata Ancistrus!
Ma gindesc sa renunt la platy si la citiva guppy si sa ii inlocuiesc cu tiger barbs(Puntius tetrazona)si citiva Neon Tetra
(Paracheirodon innesi)!
Dar inainte de toate mai citesc si mai invat!

Forum Index » Despre noi
Go to: