[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Reef nr 3  XML
Forum Index » Bazine mici si medii
Author Message
ionut_dt
Senior member

IP:

aerosv wrote:Cu multa rabdare va fi ceva frumos si stabil, dar nu vreau sa te dezamagesc... va dura o vesnicie pana se va matura piatra uscata suficient ca sa arate decent, minim 1 an fara exagerare, in toata aceasta perioada va trece prin toate etapele urate.

Piatra vie adevarata se gaseste greu, nu mai au nici la whitecorals momentan, probabil din cauza sezonului rece dar tot va trebui sa adaugi o bucata pentru a introduce primele microorganisme care vor popula piatra uscata.

Eu am aruncat tot ce era uscat si am ramas cu un scape minimalist de piatra vie care arata perfect

Ca si bacterii am descoperit a fi mai eficient namolul de la Aquaforest (Aquaforest Life Source).

Mult succes si mai ales rabdare cu el

Teoretic nu ma grabesc. plus de asa sunt tanar , pot astepta maturarea.

O sa incerc sa fac rost de niste piatra vie(poate imi impumuta vreun coleg ceva pietre de le tine degeaba prin sump) sa pun in filtrul extern pt a ajuta la ciclare. plus bacterii si rabdare....

Ionut Dumitrascu

Forum Index » Bazine mici si medii
Go to: