[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Marin 1st  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa sarata)
Author Message
adivb
Member

Joined: 23/09/2015 10:52:26
Messages: 291
Location: Bucuresti
IP:
Offline

Ca sa nu ma blagosloveasca Mr. Pavelescu, am incercat pe fuga sa fac o poza...bineinteles cu telefonul, de unde si "calitatea" culorilor.
Vietati existente: clown-ul of course , hepatus, desjardinii, firefish, tomentosus, peppermint, cleaner shrimp, vreo 3 crabi, de unde si multitudinea de cochilii goale, ca-si schimba garsoniera saptamanal, melci astraea cati or mai fi, iar in piatra din dreapta exista un montru imens cu tentacule, nu stiu de unde a venit, nu l-am mai vazut de cateva luni, da stiu ca e acolo .

Acvariu isi revine dupa o vara torida cu temperaturi de 29 grade mai multe zile consecutive, timp in care s-au "sinucis" pe rand: acropora, echinophylia, birdnest verde si nici gsp-ului nu-i mergea prea bine. In schimb ciupercile, zoasii, anthelia si ricordeea s-au inmultit peste masura. Nici gorgonianului nu i-a mers rau. Pozitia acvariului nu e ideala, e chiar langa o terasa, iar cand usa e deschisa primeste din plin toata caldura verii.

Cam atat...acvariul a fost realmente neglijat in ultimele 2 luni, de cand sunt prins cu transformarea in marin a unui acvariu care gazduieste momentan ciclide americane (geophagusi, a. heckelii, discusi...), dar mai e cale lunga pana la start.
Pe ici pe colo, am niste fraguri mici de montipora blue, red-orange, plate-orange, milka care vor fi pregatiti pentru urmatorul acvariu unde voi gazdui exclusiv sps. Mai sunt si niste urme de blastomusa, acan, chalice si altele... unora le-am uitat numele . In cel existent voi lasa doar softies si lps. Acum am un fel de ciorba cu de toate..de fapt asta a fost si scopul, sa vad ce pot creste si in ce conditii...de unde si "scape-ul" salbatic .

image


 
Forum Index » Coltul incepatorului (apa sarata)
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com