Don ciro , poti renunta la plante si te dai pe discusi ,eliberezi totul , si iti cumperi cativa puiuti , si pan pe la vara cand se fac mari le faci si un bazin mult mai mare
This message was edited 1 time. Last update was at 15/12/2011 00:23:00
Fiecare colt , fiecare miscare , tot ce atingem este o dovada a existentei lui Dumnezeu
Bine v-am regasit dragi colegi cu discusei pe creier , numarul pinguinilor la mine s-a dublat acum sunt 12 pistruiati , sunt foarte frumosi , jucausi , si nu in ultimul rand sanatosi. Si sa nu uit caci de maine este Craciunul si cu ocazia asta dorest sa le urez tuturor un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si un an nou plin de bucurii si realizari.
Fiecare colt , fiecare miscare , tot ce atingem este o dovada a existentei lui Dumnezeu
Si cind imi aduc aminte ,anul trecut erai un mic invatacel in acvaristica si cereai sfaturi,uite ca azi am vazut cu ochii mei una din visurile tale si ma refer la discusi.
Foarte misto discusii. Dar mai bine ai deschide alt topic cu ei. E aiurea sa intri la muntii carpati si sa gasesti discusi in steril . Nu e o critica dar nu se potriveste titlul cu subiectul. Si eu am un acvariu de 300l pe care vreau sa il fac steril cu discusi. Bafta.
Salutare. Asa e vereb anul trecut doar visam discusi , si imi doream foarte mult , numai colegul Ciprian e de vina , cand mergeam la el nici nu ma interesau plantele care le avea si avea un bazin foarte frumos , dar eu vroiam sa vad discusii aia mari si frumosi . Sunt deosebiti discusii, sunt altceva , mie imi plac cel mai mult , motiv pentru care am renuntat la tot ce inseamna plantat pentru ei.
Ultkas intradevar e aiurea , dar e topicul in care aveam plantatul si nu am mai stat sa deschid alt topic , dar o voi face cand voi schimba bazinul. Intradevar sunt foarte frumosi, cel putin mie imi plac foarte mult.
Sarbatori fericite tuturor.
Nu aruncati cu pietre dar nu deschid alt topic pana nu le fac pe toate asa ca SURPRIZA :
Ma cam strange putin dar e destul loc )
A da si ei , prima tura deja a implinit 1 luna de cand sunt la mine iar ceilalti cam 3 sapt dar suntem pe drumul cel bun crestem si ne batem pe mancare ca chiorii in fiecare zi
This message was edited 1 time. Last update was at 11/01/2012 00:33:09
Nu nu era tinuta de razboi caci imi faceam griji ca sa vezi ca nusj cum ca nusj ce ca , cum o sa ridicam ditamai suportul dar cand eu doar a trebuit sa deschid usa la baieti ca ei l-au si aruncat la etaj , si trebuia sa ma odihnesc dupa atata efort
Crede-ma ca si eu sunt foarte nerabdator sa il umplu dar na pentru ca e un acvariu destul de mare necesita timp , daca era de cumparat de-a gata nu era problema dar asa dureaza pana vine sticla pana se lipeste usuca si na mai bine cu rabdare decat cu mopul in mana=)) iar un rio 400 coata mult mai mult si asa mai fac si eu economii. acvariul va fi numai ptr discusi . Dimensiuni 150x50x60 filtrare filtru extern de 1400 l/h plin cu siporax la nevoie si inca un ex700 ptr filtrare mecanica intern aquael fan 3 de care sunt foarte multumit la partea de filtrare stau bine daca va fi nevoie voi mai baga un intern dar vedem cum decurg treburile. planuri am eu ceva ptr un scape mai deosebit dar nu inca interrsul meu este sa se faca discusii mari si dupa aceea vedem stiu ca la prima vedere suna urat un ditamai acvariul gol dar na asta e nebunia mea.