[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
cine este zola?  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
ZOLA
Member
[Avatar]

IP:

acvarist in devenire, practic primul meu acvariu l-am avut la 5 6 ani o chestie mica mica mica cred ca nu avea mai mult de 4 litri( probabil era o fatatatoare) primita de la un vecin impreuna cu vreo 3 pestiori rosii si negri.. xifo si moly spre surprinderea mea nu mi-au murit prea repede... au murit pestecateva luni da' nu-i nimic ca am primit o testoasa de florida pe la 8 ani.. pe care o am si acu'... pe urma prin scoala am avut o groaza de vivipari si beta+gourami..din ai au ramas doar acvarile acelasi vecin mi-a daruit acum vreo doi ani 4 discus coblat si de aici au inceput problemele unul din ei a murit in prima saptamana..( filtrare proasta inclazitor/fierbator resun) ) pe urma m'am apucat de citit si cumparat carti in prostie... rezultat rata mortalitatii la mine in junga aprape nula
dotari=> acvariul principal 320l . plante anubis . substrat lipsa . specii descus+4hoplo mari
acvariu nr 2 100l plate anubis nana , cabomba caroliniana substart sera nisip ''de mare'' pesti meeki si nigro
acvariu nr3 100ll java moss+cobomba caroliniana substat sera nisip hornach 1/2/3mm pesti nigro albinosi si normali

ca decoruri folosesc lemn de salcie si stejar ceva spuma +roci vulcanice
filre fluval 205 X2
si ressun de 1000l/h
incalzitor hagen
co2 bomba cu reactor si kitul de la aqa medic(inca nefunctional)

oto si crevetii lui
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: