[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
REGULAMENTUL FORUMULUI  XML
Forum Index » Regulament
Author Message
Alex
Administrator
[Avatar]

Joined: 28/07/2004 22:32:30
Messages: 4189
Location: Bucur-Obor
IP:
Offline

Regulamentul forumului ACVARIU.RO

Bine ai venit pe forumul ACVARIU.RO !

Nu uita: RESPECTA REGULAMENTUL SI VEI FI RESPECTAT.

Daca vrei sa intri in comunitatea ACVARIU.RO: Citeste, Accepta si Respecta regulile de mai jos:

Te rugam ca primul tau post pe acest forum sa fie la rubrica DESPRE NOI cu urmatoarele date : prenumele tau (OBLIGATORIU), numele de familie (optional), localitatea de domiciliu trecuta la My Profile. Limiteaza-te la realizarea unei prezentari personale si a experientei ca acvarist.
Daca esti incepator, respecta-i pe cei care au mai multa experienta, pune intrebari cat mai la obiect, oferind cat mai multe informatii DESPRE PROBLEMELE TALE LEGATE DE ACEST HOBBY.
Respectul fata de ceilalti membri este o conditie esentiala a acceptarii in comunitatea ACVARIU.RO.
Discutii pe teme neacvaristice pot avea loc in sectiunea CARCIUMA , administratia rezervandu-si dreptul de a sterge fara explicatii anumite topicuri care pot perturba o discutie civilizata.

Va rugam sa cititi in continuare:

1. Organizare

1.1 Forumul ACVARIU.RO este un forum PRIVAT pentru discutii, schimburi de pareri, idei, opinii, informatii legate de domeniul acvaristicii. Limbajul folosit trebuie sa fie decent, in limitele bunului simt, respectand ceilalti membri ai forumului, indiferent de vechimea lor pe forum si de varsta.

1.2 Materialele publicate de membri devin automat proprietatea intelectuala neexclusiva a site-ului ACVARIU.RO. Toti membrii forumului raspund personal pentru continutul propriilor mesaje publicate.

1.3 Forumul are caracter moderat. In cadrul lui, administratorii si moderatorii sunt "GAZDE" si au drepturi DEPLINE asupra functionalitatii si continutului forumului. Toti ceilalti membri ai forumului sunt "OASPETI". Prezenta pe forum este un PRIVILEGIU si nu un DREPT, de aceea va rugam sa va comportati ca atare. Prezenta pe forum va confera doar DREPTURI LIMITATE si OBLIGATII conform prezentului regulament.

1.4 Calitatea de forumist pe ACVARIU.RO poate fi revocata temporar sau definitiv pentru incalcarea regulamentului, a normelor bunului simt sau a regulamentului. Vechimea sau numarul de posturi nu au relevanta in fata regulamentului, altfel zis: regulamentul se aplica pentru toti in mod egal. Necunoasterea regulamentului forumului nu absolva pe nimeni de incalcarea regulilor.

1.5 Administratorii si moderatorii au deplina autoritate de a sterge complet sau partial mesajele membrilor, fara sa fie obligati sa ofere o explicatie. Administratorii si moderatorii sunt responsabili de bunul mers al forumului, de aceea nici una dintre deciziile lor nu poate fi contestata.

1.6 Forumul are structura ierarhica. Administratorii si moderatorii NU sunt alesi de catre membri, iar actiunile lor NU sunt subiectul dezbaterii sau aprobarii membrilor. Administratorii si moderatorii acestui forum nu pot fi contactati pe PM pentru intrebari sau nelamuriri legate de acvaristica sau pentru sanctiunile aplicate. Pentru intrebarile si nelamuririle din domeniul acvaristic exista sectiuni dedicate ale forumului, va rugam sa scrieti acolo.

1.7 Membrii forumului raspund la intrebari sau ajuta in masura in care au timp (si considera util sa faca asta).

1.8 Daca ai cunostinte si experienta, nu te multumi sa citesti si sa te amuzi de "naivitatea" celorlalti, implica-te, da si tu raspunsuri, exprima-ti ideile.


2. Instructiuni si reguli


2.1 Fara clone! Inregistrarea mai multor nume de utilizator pentru aceeasi persoana constituie abuz si duce la blocarea tuturor conturilor respective.

2.2 Respectati userii acestui forum si folositi un limbaj civilizat, decent si fara accente de superioritate sau indolenta in limbaj. Orice intentie de a porni sau de a continua o cearta duce la primirea unui avertisment. Incercati pe cat posibil sa fiti cat mai exacti in exprimare, astfel incat cuvintele voastre sa nu poata fi interpretate ca atacuri subtile la persoana, ironii sau chiar jigniri. Daca aveti vreo nemultumire legata de conduita sau limbajul pe forum aferente unui alt user, adresati-va unui moderator. Nu incercati sa va faceti singuri dreptate apeland la o conduita sau limbaj similare, pentru ca se va considera ca ati incalcat regulamentul.

2.3 Fara reply-uri off-topic. Pe acest forum nu este incurajata sau tolerata sub nicio forma goana dupa postari. Sunt admise devierile de la subiect, dar in limita bunului simt. Postati un mesaj doar daca ceea ce aveti de spus are legatura cu topicul. In caz contrar, mesajul va fi sters, iar userul in cauza va primi avertisment.

2.4 Nu postati abuziv mesaje de interes limitat (de genul: @user). Daca vreti sa abordati un subiect strict personal, folositi comunicarea prin intermediul mesajelor private (PM). Abuzul duce la stergerea mesajelor si primirea de avertisment. Nu folositi avatare cu tenta antisemita, rasista, politica, obscena, violenta sau publicitara. Semnatura trebuie sa fie scurta, pe maxim un rand, decenta si fara conotatii politice, sexuale sau de alta natura. Nu se admit poze sau diverse chestii animate in semnatura.

2.5 Exprimati-va cat mai corect. Nu vi se cere sa nu aveti greseli gramaticale sau ortografice, dar incercati sa le evitati. Nu abuzati de smile-uri, de "k"-uri, de "sh"-uri, "tz"-uri, de majuscule sau de replici de 1-2 cuvinte evitati limbajul gen "mess" (de genul "Cool", "lol"...etc.) caci primiti un avertisment.

2.6 Folositi optiunea "Search" de pe forum. Inainte de a crea un nou topic, asigurati-va ca nu s-a mai discutat despre subiect. Nu va ia mult timp si va poate scapa de replici severe sau de un avertisment. Nu initiati topicuri de genul "Ajutor ,"Help", "Ce ma fac , "Oooops ", “O problema”, “O intrebare”, ci exprimati exact ce problema aveti in titlul topicului, in cateva cuvinte. Astfel de topicuri vor fi sterse.

2.7 Inainte de a crea un nou topic, aveti grija sa fie în sectiunea corecta a forumului. Orice topic postat aiurea atrage dupa sine un avertisment si inchiderea sau stergerea topicului. De asemenea, topicurile trebuie sa aiba un titlu inteligibil, care sa dea o idee despre ce este vorba în el.

2.8 Fara discutii sau informatii warez, ori care aduc atingere legii copyright-ului. Abaterea se va sanctiona cu stergerea topicului si acordarea de avertisment tuturor userilor care au participat la discutie.

2.9 Publicitatea pe forum nu este permisa decat cu acordul proprietarului. Pentru detalii si obtinerea permisiunilor trimiteti un PM la MOSU.


3. Sanctiuni


3.1 In functie de gravitatea incalcarii regulamentului, de motivele care au dus la aceasta si de numarul de incalcari, userii pot fi penalizati :
a) cu avertisment;
b) cu ban temporar;
c) cu ban permanent.

Aceste decizii vor fi luate de administratori fara a oferi explicatii.

3.2 Felul sanctiunii este stabilita de catre grupul de administratori-moderatori. Aceasta va fi adusa la cunostinta membrilor forumului prin publicare in sectiunea ANUNTURI SI SANCTIUNI.


4. Note finale


4.1 In orice situatie neacoperita de prezentul regulament, se aplica decizia administratorilor acestui forum.

4.2 In momentul inregistrarii se considera ca ati citit acest regulament. Daca postati pe forum inseamna ca sunteti de acord in totalitate cu regulile de mai sus.

4.3 Acest regulament poate fi revizuit in functie de evolutia forumului. Daca sunteti deja inregistrat pe forum in momentul revizuirii regulamentului, actiunea de a posta in continuare pe forum echivaleaza cu o acceptare tacita a noului sau continut, indiferent daca ati citit regulamentul sau nu.



Administratia.

This message was edited 3 times. Last update was at 25/05/2011 16:28:16


SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
 
Forum Index » Regulament
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com