[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
hidropizie la ancistrusi  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
cristi_ionescu_79
Member

IP:

am cumparat sambata trecuta bloodworms congelati de la hornbach si le-am dat ancistrusilor un sfert de cubulet (intr-un acvariu de 70 de litrii aveam 3 ancistrusi, 2 masculi voalati si o femela voalata cu varsta cam de 1 an jumate). pe marti am vazut primele semne ale bolii la masculi (pungi de lichid in jurul ochilor). marti seara le-am facut o baie in bactopur direct (am dizlovat o pastila in 2 litrii de apa din acvariu si am tinut pestii (toti 3) in solutia asta o jumata de ora). unul din masculi a murit vineri, cel de-al doilea este intr-o stare avansata a bolii (corpul a inceput sa se umfle de lichid), iar femela, surprinzator, nu are absolut nimic (comportamentul ei e normal, manaca normal ..etc)

din cate am citit, sunt sanse minime de a scapa de boala asta ... dar totusi, mai pot face ceva pt cel de-al doilea mascul (precizez ca nu mai mananca)?

PS: am cumparat viermii aia ca sa-i stimulez sa depuna ... si se pare ca i-am stimulat de tot ... (
[Yahoo!]
Intros
Senior member
[Avatar]

IP:

Cam urata situatia tinand cont de viteza mare cu care s-au desfasurat lucrurile, de obicei evolutia este mai lunga, deci aici a fost si ceva factor toxic nu numai infectios, care a dus la insuficienta renala / hepatica acuta. Cred ca putine lucruri se pot face in afara de ceea ce ai facut deja. Am pus eu pe aici un search pe google cu privire la aceasta problema, poate mai gasesti pe acolo ceva de facut in plus...

Acei care cer minuni nu se indoiesc ca ei cer naturii intreruperea minunilor ei.

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: