[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
sistem co2 polonez  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Antoniot
Senior member
[Avatar]

IP:

https://www.emag.ro/set-co2-pentru-acvarii-aquario-blue-professional-butelie-de-2l-ao6798/pd/DDGW7WMBM/?utm_campaign=share_product&utm_source=mobile_dynamic_share&utm_medium=android

Ma intreb daca are cineva pe forum experienta cu firma asta poloneza???? daca e precis reductorul

Nu judeca din rezultate!
[Yahoo!]
dadu
Membru de baza
[Avatar]

IP:

am avut initial butelia de 5 litri si reductorul aquario, a mers ok dar le-am vandut ca prostu ca trecusem la carasi, apoi mi-am luat iara dar am uat doar butelia de 5 litri, acum e 460 de lei vad, eu am prins-o asta vara la 360 si un reductor de pe aliexpres pe care am dat vreo 190-200 de lei, cea mai ieftina combinatie. Nu mai tin minte cum era reglajul la setupul initial aquario, e clar ca puteam regla 1-3 bps si statea asa. Acum la asta chinezesc reglez la o oarecare valoare, singura chestie e ca trebuie sa rotesc f putin ca sa marasc de exemplu, adica putin greut sa setez, dar nu modific debitul toata ziua, e ok.

This message was edited 1 time. Last update was at 22/01/2026 19:18:08

[Email]
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Îl stiu, l am avut nou acum 2 ani. A mers ok, dar reductorul nu imi inspira incredere. Chinezesti, relativ ok, bune cele de la zrdr. Acum am luat un co2 art, sa vad cum e. Eu am ?i chinezari, bune, dennerle, unul nu tine presiunea. Cele pentru buteliile de unica folosinta sunt f ok de la dennerle.
[ICQ]
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Doar ca fapt divers. Din toate reductoarele pe care le-am avut, doua au fost "rusesti", facute sa reziste zeci de ani.
Unul a fost Dupla (nu mai stiu modelul, l-am luat SH)
Celalalt a fost de la Aquamedic (nu mai exista modelul pe site, pun poza cu comanda).

In rest, ce mi-au picat prin mana (chihiros, co2 art, etc) - jucarele.
[Thumb - Screenshot_2.png]

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: