[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Pesti mor cu ceva rana...  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Pwntown
Junior member

IP:

Salut!
Cand credeam ca totul merge bine, am gasit ieri un peste care a murit...am vazut ca era mai ciudat el, statea ascuns, ma tot uitam la el, dar l-am gasit mort ieri. In gat, dupa cum se vede in poza, acolo unde luceste, parca are o gaura.

Astzi, am gasit inca unul...

Atasez 2 poze poate imi puteti spune ce am. Vanzatorul de la acvaristica de aici, cand i-am zis azi de cel negru, mi-a dat niste parakill si am pus in acvariu.
Ceilalti par ok...

Scuzati unghiile din a 2-a poza, am venit de la lucru si am fost sa-i verific direct...am si uitat sa ma spal pe maini cand l-am vazut...

Atasez un link cu 2 poze:

https://postimg.cc/gallery/gXj2TXf
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

In continuare folosesti apa dedurizata prin sare? Daca da, aceasta contine o cantitate foarte mare de sodiu, iar rinichii pestilor nu au capacitatea de a elimina cantitati mari de sodiu, ceea ce duce inevitabil la moartea lor.
Daca acvariul nu e foarte mare, poti pune un robinet de derivare a apei inainte de statia de dedurizare, folosesti apa aceea dura in combinatie cu apa plata de la supermarket.
Sau colecteaza apa de ploaie, daca ai posibilitatea.

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: