De Baktopur pare sa fie mai degraba, Costapur n-am folosit niciodata. Am avut si eu niste chestii asemanatoare la Flowerhorn si cu baktopur s-a dus. Pestele , nu buba.
Glumesc, parca dupa vreo 2 saptamani era curat si vioi pestele.
Daca e de la bataie, poate incerci o baie de scurta durata. Cu tripaflavina, cu bactopur, sare, ce ai la indemana. Daca alegi sa faci tratament in bazin, dupa folosesti carbune sa scoti medicamentul. Poti sa le dai ceva vitamine dupa, pentru imunitate si revitalizare.
L. E. Aquatan e un conditioner. Nu prea are legatura.
This message was edited 1 time. Last update was at 19/11/2022 21:51:36
IP:
flo77 wrote:Esti sigur ca nu e HITH? Daca da, poti face rost de Metronidazol pur?
Greseala mea! Nu am remarcat aripioara. Mi s-a parut ca insistai prea mult pe gaurile de la nas si cea din stanga mi se parea cam mare.
Deh, batranetea.
IP:
Nu stiu daca se aplica in cazul tau, dar:
-in bazinul de reproducere am folosit albastru de metil sa previn formarea fungusului pe icrele moarte(ptr. a nu le afecta si pe cele sanatoase). Riscul era ca afecta intr-o oarecare masura filtrul biologic.
-De cand cu experimentele lui @alinutz80(merci inca odata) am inceput sa folosesc extractele de blackwater si nu am vazut aparitia fungusului pe icrele moarte(ca disclaimer, nici cele viabile nu au rezistat mult, caci belemegul de mascul le-a vazut ca un aperitiv apetisant odata ce au inceput sa eclozeze).
-extractul de la Brightwell Aquatics nu coloreaza apa, si cica reduce si din duritate. Nu ca o cura ptr ce ai tu, dar poate te inspira.
IP:
EverSad wrote:Ideea este buna.
Doar cu 'Brightwell Aquatics' a fost conditionat bazinul unde nu a mai aparut fungus pe icre?
L.E: am comandat Baktopur, pentru tratament si EasyLife pentru preventie.
(dozarea la Baktopur, nu am reusit sa o citesc. am luat cel mai mare 'pet/bidon' care erea' pe raft. )
Nu. Initial cu Natural Huminc caci am vrut apa mai neagra. Dar cum tie nu-ti place culoarea neagra poti adauga Brightwell Aquatics. Vezi si tu, citeste prospectele si vezi pe ce direcie vrei sa mergi.
This message was edited 1 time. Last update was at 20/11/2022 22:58:50