[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Probleme acvariu apa dulce  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
gabrielhangu@yahoo.com
Unripe member

IP:

Va salut,

Am un acvariu de apa dulce de aprox 60l cu doi carasi de aprox 2 ani si doi mici.
Acum doua saptamani am observat ca apa devine din ce in ce mai tublure chiar la cateva zile dupa ce scuimbam apa. Am avut un filtru intern mecanic in care am pus un burete foarte dens crezand ca am alge. Am oprit iluminarea cateva zile si parca devenea mai clara. Aici am schimbat cam 70% din apa pentru a grabi procesul si parca parca ajungeam la liman. Am realizat ca am decilcat apa asa ca am aprins din nou limina si am lasat la ciclat cu pestii in ea.
Am adus pestii mici acum cateva zile si vad ca apa devine iar tulbure si ma tem ca vor muri.
Am atasat si o poza, daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi cum sa revin la echilibru rapid, ca sa evit sa moara cei noi, ar fi fantastic.

La schimbare apa folosesc jbl biotopol si jbl tropol.
Tocmai am luat un filtru boyu cu filtrare biologoca, chimica si mecanica.

Apreciez orice recomandare.

O zi frumoasa!
ugarit5
Senior member
[Avatar]

IP:

Ai un acvariu prea mic pt. carasi,am putea vedea niste poze si ce filtru ai??
Un caras are nevoie de approx 60 L de apa,sunt pesti mari si murdari...

This message was edited 1 time. Last update was at 14/12/2021 17:51:15

[WWW]
Lemon
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu zic ca nu ai atasat poza, dar eu unul nu o vad.
E posibil sa fie filtrare deficitara, dar daca devine tulbure la cateva zile dupa schimb, nu e ok, e posibil sa ai si alta cauza.
Incearca sa mai pui odata poza. Pe forum nu merge dimensiune mare, asa ca trebuie sa o modifici. Daca nu, foloseste cu incredere site-ul plici.ro. E foarte usor de urcat poze acolo, apoi dai copy-paste la bb codes medium link.

Cryptic Cherries - West-Africa river

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: