Am o oferta, o lampa eheim classic led 13w si ma tenteaza. Dar, la acvariul meu(900mm/400mm/65mm) L/l/h, am acum 4 tuburi t5 a cate 39w fiecare. Credeti ca lampa led le poate inlocui, acvariul fiind foarte bine plantat?
Trebuie sa compari numarul total de lumeni ce ii au neoanele T5 cu numarul total de lumeni ce ii are lampa Led Eheim.
Dar, m-as mira sa aiba mai multi lumeni lampa led Eheim 13W ca si cele 4 neoane T5 de 39W, adica 156W
alinutz80 wrote:Trebuie sa compari numarul total de lumeni ce ii au neoanele T5 cu numarul total de lumeni ce ii are lampa Led Eheim.
Dar, m-as mira sa aiba mai multi lumeni lampa led Eheim 13W ca si cele 4 neoane T5 de 39W, adica 156W
alinutz80 wrote:Trebuie sa compari numarul total de lumeni ce ii au neoanele T5 cu numarul total de lumeni ce ii are lampa Led Eheim.
Asculta-l pe tataie Pavelescu, ladurile sunt pistol cu apa fata de tuburile t5, pentru acvariile plantate.
La alte tipuri de acvariu, ledurile sunt exact ce trebuie (biotop, marin, etc)