Numele meu este Silvia, am 23 de ani si sunt din Bucuresti. Inca de cand eram foarte mica am avut mereu cel putin 3 acvarii cu cate un Betta in casa, culminand ca la 12 ani sa am primul meu acvariu de 30L cu 6 pestisori vivipari si 3 sanitari. Am fost invatata sa am grija de ei exclusiv singura, si avand acces la tehnologie de mica am invatat de pe internet majoritatea lucrurilor care trebuiau stiute. Am avut pesti Betta care au trait pana la 4 ani, si inclusiv un peste Betta care a convietuit cu viviparii timp de 2 ani si jumatate fara probleme. Dupa intrarea mea la liceu, m-am axat exclusiv pe Betta, acvariul de 30L donandu-l prietenei mele cele mai bune. 7 ani am crescut, inmultit, si intretinut numeroase tipuri de Betta. De aproximativ un an m-am mutat in Corbeanca, si datorita spatiului mult mai mare de care dispun mi-am achizitionat acum 6 luni doua acvarii.
Unul de 126 de litri cu guppy, endler, molly si xipho, doi scalari (fata si baiat), trei dwarf gourami si o armata de sanitari de toate tipurile.
Al doilea este de 60 de litri si este dedicat pestilor Killi, insa in Romania nu ii gasesc de cumparat decat pe nevertebrate.ro, de unde si am un mascul cu doua femele.
Mai am un acvariu de 25 de litri care este dedicat exclusiv puisorilor de peste din acvariul de 126L.
In continuare detin si pesti Betta, 10 masculi si 7 femele pe care ocazional ii imperechez cu rezultate excelente.
Cam asta este scurta mea prezentare, si ma bucur enorm ca in sfarsit m-am incumetat sa imi fac cont pe acest forum.
|