[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Sfaturi pentru un nou setup :)  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Anubias
Senior member
[Avatar]

IP:

Salutare acvaristilor,

A trecut mult timp de cand n-am mai practicat acvaristica. In sfarsit... motivele sunt ale mele. Dar se pare ca poate chiar de saptamana viitoare imi restez acvariul. :bgalben:

Deocamdata prima mea intrebare se refera la tipul substratului (nu la ingrasamant, ci la pietris). Am 2 optiuni: pietris granitic, si un alt substrat de culoare neagra (complet neagra). Nu sunt sigur ce e, dar probabil e nisip vulcanic (poate islanda??, nu stiu).

image

Va rog sa scuzati calitatea fotografiei, dar a fost facuta in conditii de luminozitate scazuta, cu un telefon vechi, fara blitz, pentru ca s-ar reflecta in geam.

Oricum, vroiam sa va intreb daca ati mai vazut asa ceva si daca credeti ca ar contraveni unor principii estetice. Am sa mai trec o data pe la respectivul magazin ca sa intreb detalii despre ce fel de pietris e.

Ideea e ca acvariul se doreste a fi de tip "tablou" pentru ca va sta in sugfragerie, si va trebui sa arate un pic mai ingrijit. Mersi de raspunsuri.

Sa aveti apa cristal in acvariu!
Galeria mea

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: