ocean wrote:De ce doar de 55 inaltime? Daca o sa vrei sa tii scalari sau discusi o sa te bucuri daca sunt mai inalte fa-le de h 60
Nu prevad sa vreau scalari, discusi sau alti pesti "plati", nu sunt genul meu. Oricum daca incep sa ma duc in sus ajung la tavan cu ele.
Humbert wrote:cred ca ar trebui macar coltare din alea la fiecare colt, nu doar in spate
Aia ar fi cel mai simplu, nu e problema. Nu le-am desenat dar m-am gandit...
koala wrote:De acord cu Humbert...
- "ochiometric" vorbind (fara sa ma bazez pe cunostinte de specialitate) si eu as pune inca 2 "picioare" pe lateralele lungi din spate... si sus si jos, desigur.
- as folosi un profil mai zdravan (50x50x5), pentru ca inaltimea "picioarelor" este destul de mare si mi-ar fi frica sa nu flambeze.
As putea sa mai pun doua intarituri pe verticala dar ar trebui sa mai ies in exterior cu inca 4cm, altfel nu imi mai incape un bazin de 60 latime
Cu profil mai mare.. nu stiu ce sa zic... ansambulul are ~100kg asa cum e. Cu un profil de 50x50x5 nu il mai bag in casa.
Nici eu nu am cunostinte de specialitate si sunt cam in dubii dar l-am aratat unui prieten care e diriginte de santier si el zice ca ar tine... Mai jos sunt niste poze de la niste tipi prin Singapore. Nu pare teava mai groasa de 40x40 si pe inaltime nu au nimic, doar jos la picioare dar eu nu am picioare, toata baza sta pe sol.
PS. Ce parere aveti de filtrarea din ultima poza?