[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Licenta!!!!!!  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
razec
Junior member
[Avatar]

IP:

Salutare lume !!!! si Stimati acvaristi.
Imi pare rau ca nu am mai postat de foarte multa vreme, dar sper sa ma revansez eu cumva .Poate o sa credeti ca postez doar cand am nevoie de ajutorul vostru......cam asa ceva ......dar ce sa fac cand am nevoie si nu am de unde ..., "intreb un priten"
OK treaba este ca imi fac licenta in Bolile parazitare ale pestilor de acvariu eu fiind la Facultatea de Medicina Veterinara, am o groaza de carti, ce-i drept cam vechi dar cam asta am adunat pana acum, nu am gasit NIMIC despre Istoria acvaristici in Romania in toate cartile mele, (poate stiti voi unde sa mai caut sau aveti voi ceva despre asta). Poate ma puteti ajuta cu niste imagin ale parazitilor facute la microscop sau orice puteti pe mine mar interesa ceva de genu Girodactilus, Ihtioftirius, Lerneea Sagvinicola, Sinergasilus Ergasilus, Argulus Foliaceus, daca mai aveti si altceva e OK.
Sper ca nu cer prea mult dar daca ma puteti ajuta cu ceva va-s fi recunoscator. Imi puteti trimite Mail la diskus_razec81@yahoo.com, sau aici pe forum.
Va multumesc anticipat !!!!!!

Eu si pestii mei.
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Intra pe sit-ul lui JBL
au acolo si ceva poze

Ogar batrin dar.... cu miros fin
bp
Junior member
[Avatar]

IP:

Ia incearca si aici http://www.fishdoc.co.uk/disease/diseasehome.htm
Poate-ti foloseste.
O zi buna!

Io
Galerie imagini
[WWW]
Ioan
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca sunt necesare imagini pentru studii proprii, se afla pe masinile de cautare prin internet suficiente. Dar daca vor fi publicate trebuie cerut acordul posesorilor.

Daca-ti spune cineva: "Nu se poate!", adu-ti aminte ca se refera la posibilitatile sale, nu la ale tale.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: