[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Compatibilitate Betta cu neoni  XML
Forum Index » Anabantidae
Author Message
Florin82
Membru de baza

Joined: 25/09/2016 20:41:41
Messages: 458
Location: Targoviste
IP:
Offline

Am un acvariu de 60L startat de o luna si ceva. Ma gandesc sa bag in el un mascul betta impreuna cu 6 sau 8 neoni. Stiti cumva daca sunt compatibili?
DraghiciC
Junior member

Joined: 27/09/2018 22:12:56
Messages: 42
Location: Bucuresti, Sector 4
IP:
Offline

Raspunsul corect pe scurt: Nimeni nu stie.

Raspunsul explicat suna asa: Pestii ca si celelalte animale (dar mai ales betta si oscarii) au personalitati diferite in functie de care vor accepta sau nu anumite modificari pe care i le vei aduce tu mediului in care traieste. La betta, din cauza spatiilor mici in care sunt tinuti in magazine, nici macar nu poti sa le observi personalitatea. Stiu un magazin, dar poate mai sunt si altele, in care sporadic mai gasesti cate 1 mascul de betta intr-un acvariu comunitar. Daca acel exemplar s-a adaptat intr-un acvariu comunitar, atunci are sanse mai mari sa se adapteze si la tine, dar nu este garantat. Oricum, daca te decizi sa risti, sa cumperi mai intai neonii sau betta si neonii deodata, in niciun caz betta inainte. Va deveni teritorial si nu o sa mai ai ce face.
Florin82
Membru de baza

Joined: 25/09/2016 20:41:41
Messages: 458
Location: Targoviste
IP:
Offline

Deci cel mai bine ar prima data sa iau neonii. Oricum nu pot sa bag deodata 8 pesti. Am sa ii împart pe grupe de timp. Prima data iau 4 si dupa cateva zile înca 4. Abia la sfarsit o sa iau beta.
 
Forum Index » Anabantidae
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com