[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Neon potrivit T5 pentru plante  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Florin82
Membru de baza

IP:

Buna ziua si bine v-am regasit. Nu am mai postat de ceva vreme. In tot acest timp acvariul l-am lasat mai moale. Vreau sa reapuc de el. Vreau sa schimb neoanele de la lampa. Am o lampa Aqua Zonic cu doua neoane T5 de 24 w cu 12000k. Stiu ca nu sunt potrivite pentru plante. Ar trebui ceva cu 5000k (cred). Ma tot uit pe nevertebrate si nu stiu ce sa iau. Ma gandessc daca ar fi bun asta?
https://www.nevertebrate.ro/neon-t5-diversa-opti-plant-24w-55cm-14526
Ca plante am un anubias si o crytocoryne. Dar cred ca renunt la cryptocoryne si mai iau un anubias. Stiti daca este bun neonul?
Maab
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Daca vrei doar anubias nu are nici un sens sa dai bani pe neonul ala. Am un acvariu mic in care am doar anubias si crypto si sunt bine merci cu lumina de la o lampa de birou cu neon G23 de 9w...
La acvariul din garaj am acum doar neoane Osram de la marbo pe care dau 11-12 lei bucata 856/830/965 24W iar plantele imi dau pe afara saptamanal...cu fertilizare si co2

De multe ori, e o obraznicie sa nu fii obraznic. (Nicolae Iorga)
[Yahoo!]
Florin82
Membru de baza

IP:

Este bun acest led pentru 60l? Am unu dar parca pare slab. Cred ca daca ar fi doua ar fi mai bine.
https://www.emag.ro/proiector-led-v-tac-corp-negru-10w-lumina-rece-5877/pd/DR4594BBM/

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: