[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Întrebare  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Nicknicu
Junior member

IP:

Hygrophila pinnatifida se poate planta si in substrat? Eu deja am f?cut-o si nu stiu daca sa o las asa sau sa o scot si sa o leg de ceva. Va multumesc
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Hygrophila Pinnatifida

Hygrophila Pinnatifida este o plant? unic? care provine din India. Frunzele pot varia de la maro, violet, rosu, verde sau galben in functie de conditiile in care se pastreaza. Aceasta planta functioneaza cel mai bine in conditii de iluminare ridicata cu Co2 si fertilizare. S-a raportat c? este susceptibil? la deficit de potasiu, distins prin g?uri mici în frunzele mai vechi.

Aceast? plant? versatil? poate fi cultivat? submers? sau emerat?, cu sol ?i f?r?. Am încercat s? planteze tulpini direct în sol, precum ?i lipirea pe piatr? / lemn. În ambele cazuri, tulpinile vor r?d?cina ?i se ancoreaz? în cele din urm?. În condi?ii de iluminare ridicat?, tulpinile r?mân, în general, mai scurte ?i mai compacte, în timp ce trimit l?stari laterale care pot fi t?iate ?i replantate sau pur ?i simplu l?sate singure s? creasc?. T?ierea tulpinilor pe orizontal? poate func?iona, dar din experien?a noastr?, o nou? cre?tere tinde s? dureze mai mult.

Nume familie: Acanthaceae

Origine: India

În?l?ime: 5-8 "

pH: 6-7,5

Care: Medium

Lumin?: Medie-Ridic?

Co2: recomandat

Propagarea: tulpina t?iat?, cre?terea nou? sau mugurii laterale

Rata de cre?tere: moderat?

text copiat de pe: buceplant.com

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
Nicknicu
Junior member

IP:

Mul?umesc frumos, am citit ?i eu asta. Voiam. Sa vad dac? cineva a încercat asa(sa o planteze în substrat) ?i dac? i a mers bine.
Joop
Unripe member

IP:

Va salut ma poate ajuta si pe mine cnv am achizitionat un filtru extern oase 300 si face ceva zgomot ce am citit pe carte zice asa ori aer ceea ce numai are ori furtunul de aerisire are un furtunel mic in capul pompei nu e pozitionat corect cum sal
Potitionez va multumesc
Silviu Man
Aqua Man
[Avatar]

IP:

Joop wrote:Va salut ma poate ajuta si pe mine cnv am achizitionat un filtru extern oase 300 si face ceva zgomot ce am citit pe carte zice asa ori aer ceea ce numai are ori furtunul de aerisire are un furtunel mic in capul pompei nu e pozitionat corect cum sal
Potitionez va multumesc

Vezi ca esti pe alta postare, cu alt subiect. Deschide un topic separat.

Daca as putea cumpara timp ... as fi cel mai sarac om de pe fata Pamintului!

O Gradina Nano - The Worship of the Stones - What Dreams May Come - Un nano ... Literati

In lucru : Wabi Kusa - Dutch Style by Rodo si Silviu
Si una off-forum : Viata grea, de acvarist familist
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: