[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
pui Betta bolnav  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
Emimag
Member
[Avatar]

Joined: 06/10/2010 12:05:30
Messages: 116
Location: Iasi
IP:
Offline

Buna,
Am un acvariu de 30 de litri, pornit acum 3 saptamani. Acvariul are un filtru intern si un incalzitor. Temperatura apei este de 28 grade. Acvariu e plantat cu o tufa de Elodea canadensis, niste riccia fluitans + java moss pe un lemn. Pietrisul este un cuart banal. Pana ieri am facut fertilizare cu easycarbo si masterline all in one, dozajele specificate de producator.
Pestele are aproximativ doua saptamani de cand e introdus in acvariu. De mai bine de 24 ore este foarte apatic, fara vlaga la inot daca intra in curentul de apa provocat de filtru si sta retras in permanenta sub tufa de elodea. Binenteles ca refuza hrana (Dennerle Betta Booster).
Ieri am schimbat (in doua reprize) aproape toata apa din acvariu, insa situatia nu s-a imbunatatit. Daca intuiti ceva din filmuletul pe care il atasez, va rog sa ma sfatuiti, pentru ca in ritmul asta sigur nu va mai rezista mult. Multumesc!

P.S: nu reusesc sa atasez video-ul. Ma puteti ajuta, va rog?

Omnia tempus habent!
Alinn.25
Junior member

Joined: 19/12/2018 15:42:02
Messages: 88
Location: Bucuresti
IP:
Offline

Filmul posteaza-l pe youtube si da-ne linkul. Si eu am un betta dar l-am introdus in acvariu dupa o luna in care acesta a mers fara pesti. La cat timp il hranesti si cate granule ii dai? Ai testat apa pana acum?
Berea
Membru de baza

Joined: 10/02/2019 02:09:35
Messages: 404
Location: Sibiu
IP:
Offline

Masterline recomanda acea doza pt un acvariu plantat nu pentru 2 3 plante, de ex eu de cand am pornit acvariul am.urmat doza prod. cate 5 ml , am obs ca nu le merge plantelor si de cand am trecut la 3 ml merge super, deci e posibil ca apa sa fi fost foarte bogata si sa l deranjeze pe peste caci nu a avut cine sa consume din toate macro micro etc , si acvariul l ai ciclat inainte de a introduce pestele?
 
Forum Index » Boli/tratamente
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com