[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
melci lenesi  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
nico
Junior member

IP:

de la o vreme melcii ampularia - galbeni, nu sunt activi ziua, stau in cochilie. poate sa fie din cauza temperaturii?
acum am 26 grade.
cotty
Junior member

IP:

ar trebui sa itzi cumperi cat de repede niste teste de apa de la un pet pentru a afla duritatea apei si altele.Eu am patit acest lucru nu mi-am dat seama ....si dupa perioada in care melcii stateau inactivi am observat ca erau gaurite cochiliile...si mi-au murit.

just interested
[Email]
Ioan
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut nico!

Pot fi mai multe cauze. Färä o descriere amänuntitä a situatiei din acvarul täu e greu sä le stabilim. De exemplu, am trimis cuiva o imagine cu melci care aveau toti antenele intinse si cäutau activ hranä. Interlocutorul meu si-a manifestat surprinderea si zicea cä la melcii lui n-a väzut niciodatä antenele. Explicatia este cä melcii pe care-i tin färä pesti se simt in sigurantä si-si intind antenele, pe cänd cei tinuti impreunä cu pesti care le ciupesc antenele, le tin ascunse, si nu cautä hrana decät dacä sunt läsati in pace. Dacä urmäresti atent schimbärile ce se petrec in acvariul täu, vei gäsi mai usor cauza.
Ioan

Daca-ti spune cineva: "Nu se poate!", adu-ti aminte ca se refera la posibilitatile sale, nu la ale tale.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: