[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Intrebare  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
dinu
Member

IP:

As vrea sa cumpar un filtru extern pt.un acvariu de 250L. Am vazut un terta 700 si un sera 900.Care credeti ca este mai bun?Iar niste pareri despre ele daca aveti va rog si-mi spunti.
viviparu'
Senior member

IP:

Cel care are masa filtranta mai mare si mai versatila si cel care filtreaza(real) cei mai multi litri pe ora.

Oare unde vom gasi atatea intrebari pentru cate solutii avem?
[Email]
dinu
Member

IP:

viviparu'"]Cel care are masa filtranta mai mare si mai versatila si cel care filtreaza(real) cei mai multi litri pe ora.[/quote:471d3955ff wrote:
Aceast lucru conteaza mult,dar as vrea pareri despre fiabilitatea produselor. Daca are cineca spre exemplu SERA 900.
viviparu'
Senior member

IP:

Cand vorbesti de Tetra si Sera n-ar trebui sa-ti mai pui intrebarea despre fiabilitate. Crezi ca au curaj sa faca produse proaste? No way

Oare unde vom gasi atatea intrebari pentru cate solutii avem?
[Email]
dinu
Member

IP:

viviparu'"]Cand vorbesti de Tetra si Sera n-ar trebui sa-ti mai pui intrebarea despre fiabilitate. Crezi ca au curaj sa faca produse proaste? No way[/quote:0d99d8b961 wrote:
Multumesc,atunci nu mai stau pe ganduri si voi cumpara SERA 900
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

dinu wrote:terta 700 si un sera 900
Le-am folosit pe ambele si canistra Tetra imi place mai mult: felu' in care de inchide capacu', conexiunea furtunelor in capac.
In afara de asta, canistra Tetra vine cu toate materialele filtrante, canistra Sera vine doar cu burete si pisla, restu' sertarelor sint goale - trebuie sa cumperi separat ce vrei sa pui acolo (inele de ceramica, carbune activ ....... ).

Poze: smilie ... Poze cu plante
dinu
Member

IP:

Porcu'"][quote:d1bbb4f3e2="dinu wrote:terta 700 si un sera 900
Le-am folosit pe ambele si canistra Tetra imi place mai mult: felu' in care de inchide capacu', conexiunea furtunelor in capac.
In afara de asta, canistra Tetra vine cu toate materialele filtrante, canistra Sera vine doar cu burete si pisla, restu' sertarelor sint goale - trebuie sa cumperi separat ce vrei sa pui acolo (inele de ceramica, carbune activ ....... ).

Multumesc de aceste pareri aveam nevoie.Oricum tetra 700 cred ca este mic pentru 250l , iar sera 900 are dezavantajul prinderi capacului in doua puncte asa ca voi lua eventual un tetra 1200 avand in vedere ca are patru puncte de prindere a capacului.
arnoldx
Member
[Avatar]

IP:

tetra tec 1200 iti merge si la un acvariu de 500 L fara probleme poate si mai mare daca este intens plantat si cu pesti putini.Eu am la un acvariu de 350L un EX 700 si merge fara probleme.dar tias recomanda un Ex 1200 ca poate vei vrea un acvariu mai mare pe viitor

Cel mai bun medicament antistres este privitul unui acvariu
[Email]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: