[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ramasite ciudate in substrat...  XML
Forum Index » Catfish
Author Message
Radu Luchian
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Cand am sifonat substratul intr-un acvariu astazi, am "aspirat" din substrat ce am vazut eu atunci doua placi cartilaginoase, asemeni unor oase, iar apoi in galeata am mai gasit doua mai mici. Mentionez ca erau in substrat (pietris 3-4 mm) si nu la suprafata sau pe fund... Singurii pesti care au fost in acvariul acela de cand am substratul au fost niste labirintici (de mult dati), iar in mare parte au stat cativa carasi (acum ramas doar unul), 3 ancistrusi de cca 3 cm... deci micutzi inca... si 3 hoplo, 1 mascul si 2 femele (cu totii adulti mari si frumosi).

image

Eu banuiesc ca sunt din "placile osoase" de la hoplo, plus ca ei mai au obiceiul sa se ingroape in substrat, dar de unde pana unde s-au desprins alea? Pe pesti nu sunt cicatrici, nu mi-a murit imic unul niciodata, si nu stiu provenienta respectivelor ramasite. Invit pe oricine are o banuiala sa ma lamureasca si pe mine...

Va multumesc!
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Catfish
Go to: