[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Plante acvariu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Snyd
Junior member

IP:

Salut,exista plante de acvariu care nu necesita lumina artificiala?am un acvariu caruia i s-a stricat neonul si nu stiu daca se poate inlocuii,apropo,acvariul este de 25 l si momentan nu are pesti in el,intentionez sa cumpar doar o femela si un mascul de guppy.Si alta intrebare ar fi:cam care este limita de pesti guppy care pot incapea in el?

This message was edited 1 time. Last update was at 06/02/2018 14:12:46

Snyd
Junior member

IP:

Am citit undeva pe acest forum ca filtrele interne cu burete care introduc oxigen in acvariu nu sunt foarte eficiente si este deajuns o valuire usoara a suprafetei apei fara introducerea acelor bule de aer in acvariu,deci e mai ok daca scot acel furtun prin care filtrul trage aer?

This message was edited 1 time. Last update was at 06/02/2018 14:51:09

Silviu Man
Aqua Man
[Avatar]

IP:

Snyd wrote:Salut,exista plante de acvariu care nu necesita lumina artificiala?am un acvariu caruia i s-a stricat neonul si nu stiu daca se poate inlocuii,apropo,acvariul este de 25 l si momentan nu are pesti in el,intentionez sa cumpar doar o femela si un mascul de guppy.Si alta intrebare ar fi:cam care este limita de pesti guppy care pot incapea in el?

1. Nu.
2. Nu stiu, sunt colegi cu experienta in cresterea acestor pesti.

Daca as putea cumpara timp ... as fi cel mai sarac om de pe fata Pamintului!

O Gradina Nano - The Worship of the Stones - What Dreams May Come - Un nano ... Literati

In lucru : Wabi Kusa - Dutch Style by Rodo si Silviu
Si una off-forum : Viata grea, de acvarist familist
[Email]
Silviu Man
Aqua Man
[Avatar]

IP:

Snyd wrote:Am citit undeva pe acest forum ca filtrele interne cu burete care introduc oxigen in acvariu nu sunt foarte eficiente si este deajuns o valuire usoara a suprafetei apei fara introducerea acelor bule de aer in acvariu,deci e mai ok daca scot acel furtun prin care filtrul trage aer?

Filtrele interne, in general, nu sunt eficiente din cauza ca nu fac o filtrare corespunzatoare, nicidecum pentru ca nu aereaza apa. Pentru aerarea apei, la un asa volum, iti ajunge un skimmer su o usoara valurire a apei.

Daca as putea cumpara timp ... as fi cel mai sarac om de pe fata Pamintului!

O Gradina Nano - The Worship of the Stones - What Dreams May Come - Un nano ... Literati

In lucru : Wabi Kusa - Dutch Style by Rodo si Silviu
Si una off-forum : Viata grea, de acvarist familist
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: